![]() |
Gandeste-te ca unii chiar te-au ajutat, de cateva ori, cu una, cu alta, la greu sau mai putin greu, au facut-o !
Gandeste-te ca unii chiar te-ar ajuta, da' nu alaturi de... planoru' din Carpati! |
Re:
Quote:
Eu nu as munci alaturi de aceasta... creatura, nici daca as fi platit pentru cateva ore, cat pentru o luna intreaga! |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: Ce mai tare faza ! :P Nu mai pot de ras ! Mai Seby sincer acum ... tu chiar crezi ca ulciorul merge de multe ori la apa ? In trecut te-au ajutat multi, dupa care i-ati cam trimis in mama masii ... nenea aviatoru cu planoru ne face fomisti dar cred ca a uitat cate mii de kilometri am facut in tara la etapele LR :roll: ,cred ca ne-a platit el deplasarile :evil: Si acum vrei sa facem echipa cu el ? Eu unul nu ma mai risc ... oricum avem echipa deja facuta ... NSL & Extreme, chiar si Ghost centreaza bine ! Ce sa fac cu nenea SEI ? Tine-l domne pentru tine :wink: :lol: :lol: :lol: (ia uite bah am dat-o in rime :P ) |
Partea cu banii am spus-o ca sa subliniez cat de mult se poate ca nu il suport pe acest individ.
Sincer sa fiu, mi se rupe de SEI, Razvan, aviator, slkamgbmw***, sau cum vrea el sa i se spuna si mi se rupe ca nu e de fata (sau de spate? :lol: ), iar pe tine te rog sa citesti toate mesajele, ca sa vezi cine agita apele. |
Re:
Quote:
PS: Daca tu consideri oltenii fomishti...atunci te rog io frumos citeshte pe buzele lu' nenea de mai jos :lol: |
Glume sa faca cu prietenii lui!
Citeste mesajele lui incepand de AICI. Probabil ca si tie ti se par mesaje ok si... tot n-a adus un argument solid impotriva aceste curse, doar babauri nascocite de creierul lui palit. Cat despre Ciro_zel... Uita-te mai bine pe cine cita in mesajul lui... :lol: Off, Doamne ! :) |
Re:
Quote:
Uite ce a scris SEI : \" va alearga foamea cu 5 la 0(zero). \" Vad ca nu ti se pare deloc deplasat ! Hai sa va zic si eu voua ... VA ALEARGA FOAMEA CU 5-0 ! Presupun ca nu te superi,nu ? Vroiam doar sa va alint ! Si pe deasupra sa imi arat consideratia fata de voi ... SEBASTIAN NU A ZIS NIMENI CA AI SPUS TU SAU CA NE-AI FACUT FOMISTI !!! Chiar nu ma simt jignit de persoana ta !!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu am deschis topicul si...drept sa va spun chiar nu ma caiesc ca am facut-o!!!o sa numesc acest opic reactie in lantz...pentru ca o data ce a fost deschis...nu stiu ce se va intampla in viitor dar sant sigur ca se vor intampla multe...si acum vreau sa mai subliniez un lucru...craiova are coaiee...si atata timp cat aici se fac curse pentru fratzie si baietzie...si nu pentru malai....totul e ok!!chiar si asa...cu masini de'stea de fomishti...aaa...ca nu avem sti'uri e adevarat...dar ce sa faci ne-am nascut in craiova...nu in beverly hills....
|
sebi in lumea curselor auto exista o unitate...dar tu nu vrei sa o accepti...noi ne intelegem bine intre noi...suntem prieteni ne ajutam...numai ca din cate se pare doar voi ati ramas pe dinafara...si asta roade...roade al draq!!!eu nu eram idiot sa deschid un topic asa haihui fara sa am am o baza,o idee de la care sa plec...asa k uita-te bine la posturile prietenului tau,fane petardä si vezi cam cine ar trebui sanctionat...ca doar tu esti unicul and the only moderator pe aci....inteligent...foarte inteligent...macar aici sa stapanesti cursele oficiale!!!
|
somebody erase my post :?:
|
ha ha ha ha ha ha ha ha ha Gabule lasa`i frate in pace nu vezi ca nu ai cu cine sa vb.
|
S-a gandit cineva la baietzi fomisti?
Cum votam asta? |
incurcasi userele fane petardä??
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning