![]() |
s-a intrebat cineva de unde draq se filma ?!?!
;) |
Re:
Quote:
|
eu zic sigur ca este masina
pana acum nu am vazut motor sa aiba doar 9000 de ture..... :roll: |
1 Attachment(s)
E masina 100% Nu-s 100%sigur ca e Subaru dar ca aranjare seamana, turometru, becul ala care se aprinde pe la 6500-7000 de ture, si volanul se vede clar ca blocheaza apa si benzina care din coincidenta sunt dispuse exact ca si in imaginea de mai jos. La fel becul de centura de siguranta care e pozitionat EXACT in dreptul a 6500 ture :P
|
:tenisclap :tenisclap :tenisclap
|
eu cred ca este Subarul lui Sebastian......
ma insel ? |
Quote:
E un gen de cadrane sportiv. motoarele doi in v sunt mai putin turate ca si cele in 4 linie Quote:
As vrea eu. |
:lol: ntz ntz ntz ...
|
Parerea mea este ca se vede de la o posta ca este masina, fara dar si poate.... Nu stiu eu prea multe despre moto dar nu imi seamana deloc a fi motocicleta :) Felicitari Sebastian pt Subaru :shock: Reiese si din raspunsul tau : \" Eu am masina nu motocicleta. As vrea eu\" ...daca intelegi ce vreau sa zic :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ducati nu e,de fapt nici nu e motocicleta.oricum meseriasa masina si la fel si cel care o conduce
|
Pai cum unde am vazut-o ?? In filmulet.... let's get serious :)
|
Quote:
Quote:
|
Sebastian mi se pare ca faci pe prostul desi nu esti.Sunetul nu e de motocicleta si mai ales se aud ca niste rateuri cand schimba vitezele.La motociclete se aud de obicei cand se lasa acceleratia nu in plina acceleratie.si totusi un 2 in v face un zgomot de genul wrooooom nu wroom wroom wroom wroom si limitatorul nu ii intra la 8000 de ture chiar daca e 2 in v.e masina si gata.nu ma mai agit degeaba
|
Quote:
Parca si eu tind sa cred ca e un Subaru dupa poza cu bordul. Intrecerea poate fi reala sau virtuala? Quote:
Pe bune eu zic ca pos sa-l fac! Motocicletele dau rateula schimbare chiar pocnitura, daca sti sa schimbi la limitare. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning