![]() |
Re: Renault Sherpa 2 - Humvee-ul frantuzesc
Asta nu are nici o sansa in fata Humvee-ului american .
Humvee este o adevarat masinarie de lupta . Scrie in articol ca versiunea Sherpa 3 incarca 4 TONE ? Pai la 215 cp daca pui 4 tone+greutatea masinii motorasul ala nu cred ca mai reuseste sa o urneasca din loc . |
asta e bun la noi in tara...ca la ce drumuri avem, iti vine sa dai cu caciula-n caine! poate transforma si loganul intr-un tanc d-asta ca s-asa se lauda ca scot un SUV :D
|
seamana cu loganul daca te uiti bine,numai ca ala e mai finisat :)
|
Parca ar fi o clona a lui HAMMER H1 mai urata si mai mica...........Eu tot un H1 as alege aca ar fii ca imi iau asa ceva nu as renunta la ceva cu adevarat monstruos!!!
|
da' seama bine cu Hummerul american
|
bai da destepti sunteti...
humvee - masina de lupta sherpa - masina de lupta NORMAL CA SEAMANA ce dracu' vreti de la ele? angel eyes si kit gemballa? sunt masini de lupta, cum vreti sa arate... toate arata la fel |
e un humvee putin modificat,arata bine
|
Quote:
Nu te mai stresa mosule......cum vrei sa ajunga omu in top10 la posturi daca nu scriind orice aberatie? :))) P.S: Stresu nu face bine la sanatate,asa ca lasa copii sa faca posturi ;) =)) |
Quote:
humvee este varianta de lupta cu blindaj, tureta bla-bla H1 e deja civilie, nu stiu daca ati apucat vreun H militar sa il vedeti la ochi dar cam trebuie sa te incordezi la ochi sa poti distinge soferul prin parbriz de gros ce e...so.... |
adica astia au fost in stare sa faca la dulapu asta motor euro 4/5 da la megan 2 nu sa fim seriosi astia de la renault le arunca asa ca din avion si le gandesc ca din pom
|
aici este vorba despre Sherpa nu despre Sherpa vs Humvee...ati testat voi/vazut teste de stiti ca H1 este mult mai bun sau?
|
Quote:
OnTopic : masina mi se pare interesanta ... ca vehicul militar pentru Europa e super bine gandit ... |
copie aproape indentica a lui hummer h1 ...
|
mi se pare o copie ne reusita, total ne reusita, arata a.................... nu stiu ce , nu se compara din nici un punct de vedere cu Humvee-ul .............
|
`Eu urasc mai tot ce fac francezii!!Nush cat de buna ar fi asta dar mai bine arta un ARO dar ala e mai mic! Tot mai buna e vs americana de Humvee decat asta.. Nu imi place!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning