![]() |
Re:
Quote:
poti sa le aduci sa scrie singure, sa ne convingem :wink: |
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
|
....asteptam.....!!!
|
dezamagire :roll: nu mai sunt
|
lol :(
|
nimeni???? :x
|
cam nerabdatori baieti, cam nerabdatori :lol:
eu zic sa mai spuneti si voi \"pe cale orala\" :twisted: fetelor de existenta acestui forum, si veti vedea ca unele kiar vor fi interesate :wink: |
Depinde acuma si la ce fete ... pe care sa le pasioneze tuningul sau doar masinile, ca daca e doar pt masini, nu-i problema, se aduna ceva daca afla ca pe site aici intra baieti cu masini tari :lol:
|
^^^
================ ce ai vrut sa scrii aici?-aleks |
Re:
Quote:
|
EU SUNT FATA :)))
si ma pasioneaza tuningu..desi nu ma pricep extraordinar de mult ... ceva gust am si pot aprecia o masina tunata cum trebe ;) |
:clap: bun-bun...
|
ciudat ca intelegi ce inseamna tuningul pentru noi
|
fiecare intelege ce vrea..
oricum fara ironii gen ciudat pls.. femeile nu`s proaste .. ;) la tuning la motor nu ma pricep si n`are rost sa aberez.. stiu ka se poate tuna ca sa mearga masina mult mai bine ;) dar asta cre ca stie oricine.. in schimb stiu si ca se pot schimba multe la exterioru unei masini..si consider ca pot aprecia ce e frumos..si ce nu e ;) oricum eu am intrat aici ka sa mai invatz cate ceva..nu ka sa`mi insirui cunostintele ptr ca nu le am .. vreau sa invatz poate la anu am ceva bani sa`mi fac si eu cate ceva la masina..si sa stiu ce pot face.. sa nu ma duc ka proasta la o firma si sa nu stiu ce`mi explika aia ;))) asa ca faceti un topic ptr invatzacei..:P |
Re:
Quote:
buna ideea |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning