Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Fetele din Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/8598-fetele-bacau.html)

aleks 07-10-05 10:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zerofast\"
sunt putine pricepute dar bine 8)

exemple tata, exemple :lol:
poti sa le aduci sa scrie singure, sa ne convingem :wink:

xBoGDaNx 07-10-05 16:00

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

flaviutza 10-10-05 18:49

....asteptam.....!!!

Zerofast 10-10-05 20:03

dezamagire :roll: nu mai sunt

xBoGDaNx 10-10-05 20:24

lol :(

mertan 11-10-05 08:09

nimeni???? :x

aleks 11-10-05 11:35

cam nerabdatori baieti, cam nerabdatori :lol:
eu zic sa mai spuneti si voi \"pe cale orala\" :twisted: fetelor de existenta acestui forum, si veti vedea ca unele kiar vor fi interesate :wink:

SFW 11-10-05 12:04

Depinde acuma si la ce fete ... pe care sa le pasioneze tuningul sau doar masinile, ca daca e doar pt masini, nu-i problema, se aduna ceva daca afla ca pe site aici intra baieti cu masini tari :lol:

xBoGDaNx 11-10-05 13:32

^^^

================
ce ai vrut sa scrii aici?-aleks

aleks 11-10-05 14:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Depinde acuma si la ce fete ... pe care sa le pasioneze tuningul sau doar masinile, ca daca e doar pt masini, nu-i problema, se aduna ceva daca afla ca pe site aici intra baieti cu masini tari :lol:

cred ca pasiunea pentru tuning se formeaza si se educa, din 20 de tipe care iubesc masinile frumoase ( cu baietii aferenti, nu-i suparare :lol: ), macar 4-5 ar intelege si ar aprecia tuningul auto...

mada 11-10-05 16:14

EU SUNT FATA :)))
si ma pasioneaza tuningu..desi nu ma pricep extraordinar de mult ... ceva gust am si pot aprecia o masina tunata cum trebe ;)

xBoGDaNx 11-10-05 16:16

:clap: bun-bun...

Zerofast 11-10-05 16:28

ciudat ca intelegi ce inseamna tuningul pentru noi

mada 11-10-05 21:21

fiecare intelege ce vrea..
oricum fara ironii gen ciudat pls.. femeile nu`s proaste .. ;)
la tuning la motor nu ma pricep si n`are rost sa aberez.. stiu ka se poate tuna ca sa mearga masina mult mai bine ;) dar asta cre ca stie oricine..
in schimb stiu si ca se pot schimba multe la exterioru unei masini..si consider ca pot aprecia ce e frumos..si ce nu e ;)
oricum eu am intrat aici ka sa mai invatz cate ceva..nu ka sa`mi insirui cunostintele ptr ca nu le am ..
vreau sa invatz poate la anu am ceva bani sa`mi fac si eu cate ceva la masina..si sa stiu ce pot face..
sa nu ma duc ka proasta la o firma si sa nu stiu ce`mi explika aia ;)))

asa ca faceti un topic ptr invatzacei..:P

xBoGDaNx 11-10-05 21:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mada\"
fiecare intelege ce vrea..
oricum fara ironii gen ciudat pls.. femeile nu`s proaste .. ;)
la tuning la motor nu ma pricep si n`are rost sa aberez.. stiu ka se poate tuna ca sa mearga masina mult mai bine ;) dar asta cre ca stie oricine..
in schimb stiu si ca se pot schimba multe la exterioru unei masini..si consider ca pot aprecia ce e frumos..si ce nu e ;)
oricum eu am intrat aici ka sa mai invatz cate ceva..nu ka sa`mi insirui cunostintele ptr ca nu le am ..
vreau sa invatz poate la anu am ceva bani sa`mi fac si eu cate ceva la masina..si sa stiu ce pot face..
sa nu ma duc ka proasta la o firma si sa nu stiu ce`mi explika aia ;)))

asa ca faceti un topic ptr invatzacei..:P

ce masina ai ?
buna ideea

All times are GMT +2. The time now is 01:38.

- Copyright 2026 4Tuning