![]() |
Re: Schumacher a distrus un F430 Scuderia
Quote:
|
Nu pare prea "sifonata" masinuta. Oricum Schumacher ramane Schumacher. Un sofer extraordinar dovada ca si-a continuat drumul cu alta masina
|
lui i se iarta tot ce e legat de ferrari....;)
|
Si tinand cont de faptul ca Irvine, Barrichelo si altii au avut aceeasi masina, Schumacher nu e cine stie ce sofer, nu?! Au fost intr-adevar porcarii facute de Scudderie(episodul Austria ptr cunoscatori ;) ), insa multe exagerate ptr ca Ferrari nu isi permitea sa isi "saboteze" pilotul ca sa piarda titlul la constructori!! Senna a fost intr-adevar un mare mare pilot, ca si altii de altfel, dar Hakkinen si Schumacher s-au batut cam tot timpul de la egal la egal(plus ca nu inteleg rostul comparatiei din moment ce nu au concurat in aceeasi perioda...hai sa-l comparam atunci pe Lewis Hamilton cu Juan Manuel Fangio, oare care dintre ei rulllzz?!):lol:! In alta ordine de idei, pe Nurburgring se pot atinge 250+ km/h doar in 2 locuri, si acelea sunt linii drepte, nu stiu cum avea acea viteza in curba.....oricum, si titlul este putin gresit ca masina nu este "distrusa" dupa parerea mea si vad ca si a altilor! ;)
|
Parerea mea ca Shummy a reusit sa salveze masina de la un adevarat dezastru .
Iar in legatura cu comparatia dintre Senna si Shumacher, nu-i vad rostul cel putin din punctul meu de vedere daca traia Senna, Shummy nu mai avea treaba cu titlurile la piloti . |
sarmanu schumacher....da de unde stim ca el la sifonat??
|
Quote:
|
defapt...pe el l-ar durea undeva de masina...si probabil ca si pe altii...important e sa scape soferul cu viata...tabla ramane tot tabla chit ca faci imprumut la banca pe 70 de ani esti in viata asa ca shumi s-a salvat pe el inainte de toate si el cum era in masina....a salvat si masina,va dati seama
|
Quote:
|
Quote:
Daca esti fan Raikkonen si Hakkinen asta inseamna ca Shummy nu este pilot ? Sunt curios daca ar fi fost alt pilot la ferrari ar mai fi avut succesele ce le-a obtinut cu Shummy ... hai sa vorbim pe buna dreptate fani F1 nu vorbiti din intriga ;) Shummy este peste Kimi sau Mika parerea mea cred ca si a multi altii . Aaa mai zici si de campionate luate cu blaturi :)) hai sa fim seriosi ;) |
e profesionost schumy asta,s-a salvat si pe el si masina
|
Quote:
|
...unde sunt toti "soferii" care aproape ca erau in stare sa-l blesteme pe printul marcus cand a distrus un porsche pe circuit??? acuma numai zice nimeni nimic ca vai doamne ce a facut schumacher la masina...oricum a fost si va ramane istorie schumi ,unul dintre cei mai mari piloti ai tuturor timpurilor(nu cred ca va mai atinge cineva performantele lui)
|
el a contribuit la realizarea F430ului Scuderia , el il distruge... inca un motiv sa nu-mi iau Scuderia, se enerveaza Schumacher si vine sa o ia inapoi, zice ca-i a lui :D:D:D
|
Nu ni se pare foarte avariata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning