![]() |
Re: SL 63 AMG VS LAMBORGHINI GALLARDO LP 560
Quote:
Quote:
|
Gallardo as alege prin prisma faptului ca nu se opreste la 250 :| DAR am votat SL63u' ca Mercedes e Mercedes.... naaaaah, glumesc, l-am votat ca arata demential :shock: parca a mancat un Transformer, daca Dumnezeu ar avea o masina ar fii un SL...alb... probabil ca la bani lui o sa aiba 65 Black Series :D
|
Dupa indelungi deliberari am votat cu Mercedes SL 63 AMG pt ca imbina foarte bine rafinamentul cu puterea,iar daca se punea in discutie SL 65 AMG il alegeam fara sa mai stau pe ganduri,fiindca masina aia e dementiala!!!
|
Aleg SL pentru ca se simte un pic mai bine pe drumurile din Romania
|
si eu am votat sl 63 pt sunetul incredibil d frumos...si stiti cine cumpara gallardo?....cine nu are bani d murcielago...
|
LP560 :rockon::peace:
|
Quote:
|
Quote:
ontopic: Mercedesu' ii frumos |
Fratilor cred ca mergea mai bine un Porsche 911 Turbo Cabrio in comparatia asta. Are cam acelasi pret cu 63-ul si e MULT mai confortabil decat Gallardo...asta e cred ca o sa deschid un thread nou, chit ca in conditiile astea nu stiu cine o sa mai aleaga 63-ul..:lol:
|
Quote:
|
911 turbo e mai tare ca ambele la senzatie ...cum sta pe strada tot...dar este un model mai vechi fata de cele 2...abia aparute
|
SL 63 AMG ... fara discutii !!!
|
lp 560
|
daca as fi votat acum cateva luni .. clar as fi votat pt gallardo insa ... m-am indragostit rau de sl 63/65 AMG :) si masina este fenomenala! .. poate nu are ea performantele alea... dar frate.. are si incalzire in ceafa naibii :D
Si in plus.. s-a deschis Brabus in bucuresti si cu siguranta voi da o fuga pe acolo cand voi avea bijuteria de 65 amg :D |
si SLK are incalzire la nivelul cefei ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning