Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW X6 by AC Schnitzer (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/85764-bmw-x6-by-ac-schnitzer.html)

Prestige 29-07-08 03:22

Re: BMW X6 by AC Schnitzer

Quote:

Originally Posted by Radoo_84 (Post 1667390)
off topic:
X5 poate da, da Tuareg?????????
poi aia e masina ce concureaza cu BMW sau Mercedes?????

on topic:
mi se pare cea mai adevarata masina, avand in vedere ca se cumpara SUV-uri si se folosesc pe sosea......

S-a referit la design...si da !!...la design X6 este considerat o epava....ca sub "cosarca hidoasa" se ascunde "magie" BMW este partea a doua !
Pentru unii e "adevarata" :lol::lol::lol: pentru altii ...fantezie garcon.(sa replic cu aceeasi moneda :-P )...PREA MULTA fantezie....s-au desprins prea mult de tipar la acest model si pe moment feedback-ul nu este incurajator...pe moment...Am observat ca dupa o perioada de timp orice model de BMW este perceput ca cel putin multumitor ....

Sp1ky 29-07-08 09:07

mdeaa....kitu exterior il da de gol :)

GolfGTI 29-07-08 09:44

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1667492)
super tare.. cel mai tare SUV... Touareg-ul arata k un tractor pe langa asta ;) totusi nu imi place cum au scos evacuarile.. erau mai frumoase stock

Lol esti primul care spune ca Touaregul arata ca un tractor :shock: poti spune si de ce? Nu ai ce sa replici la spatele la Touareg (la design ma ofer) pe cand la x6...lasa de dorit. Eu sitam ca tractoru e mai patratos pe cand Touaregul are spatele rotunjit!

Alex30 29-07-08 10:18

Nu imi place DELOC spatele...in rest masina e OK cu jentile alea e "boboc" :D

RUDY20140TDI 29-07-08 10:20

Este frumoase si de serie dar cu kitul asta de tuning !!!
Mai ales ca este marita si puterea motoarelor diesel cred ca mananca asfaltul .

allexutzzu 29-07-08 13:47

e frumos, dar la spate nu ma impresioneaza, e cocosat rau...eu unul, prefer X5-ul...

_anaconda_ 29-07-08 13:59

nu stiu ce legatura are touaregul cu topicul, dar daca tot a fost mentionat drept tractor, inseamna ca cel care a afirmat nu are legatura cu masinile

Touaregul este un SUV super ok...da dovada de o polivalenta greu de egalat, este ok pe asfalt, si mai bun in offroad de 5 ori ca un X5, este mai bun si ca Q7 etc...+dati pe youtube touareg record si vedeti cam ce poate sa faca (tracteze un 747 de 155 tone)....si nu este la un pret foarte mare...+ ca are 5 stele din 5 la siguranta...asa ca shh

SV25MBN 29-07-08 17:44

Oare videoclipul cu acel Touareg este pe bune? Se poate asa ceva ?

adrian78bmw 29-07-08 17:56

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1668654)
Oare videoclipul cu acel Touareg este pe bune? Se poate asa ceva ?

da e adevarata e inregistrat si in quinnes book..eu zic ca cine nu la vazut in realitate zice ca e urat spatele dar linia caroserie urca pe spate si in realitate arata mai echilibrat si cifrele de vanzari spun totu toate exemplarele au fost vandute..

Gyo*TDS 29-07-08 18:33

X5 mi se pare mult mai frumos...n-are defect masina. in schimb x6 parca are spatele prea exagerat..chiar aiurea...cred k s-a crut a fii ceva in genul lui Q7

SKR* 29-07-08 19:23

parerea mea - oribil spatele, fata mai merge (copie nereusita dupa Q7)

adrian78bmw 29-07-08 19:31

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 1668858)
parerea mea - oribil spatele, fata mai merge (copie nereusita dupa Q7)

daca si spatele de la x6 seamana cu q7 atunci loganu e rolls ...eu zic sa va mai si ganditi inainte sa scrieti asemenea aberatii..

Prestige 29-07-08 20:17

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1668676)
da e adevarata e inregistrat si in quinnes book..eu zic ca cine nu la vazut in realitate zice ca e urat spatele dar linia caroserie urca pe spate si in realitate arata mai echilibrat si cifrele de vanzari spun totu toate exemplarele au fost vandute..

S-a vandut pentru ca este BMW in primul rand....al doilea ca este model relativ recent lansat...(pachet de fite pentru unii , altora chiar le place :lol: )
Si X6 .......Q7.......Logan .....Rolls....Inteleg ca "bemve rullz" dar ce dracu' man !? :lol:

adrian78bmw 29-07-08 21:28

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1668937)
S-a vandut pentru ca este BMW in primul rand....al doilea ca este model relativ recent lansat...(pachet de fite pentru unii , altora chiar le place :lol: )
Si X6 .......Q7.......Logan .....Rolls....Inteleg ca "bemve rullz" dar ce dracu' man !? :lol:

pai si atunci conteaza designu sau tehnica si brandu?putem duscita mult pe subiectu acesta.

Prestige 29-07-08 22:24

Si (BMW know-how)...Si (Brand + Look) ....Un melanj "proportionat" in functie de preferinta si.....cost !Oare bavarezii nu s-au straduit sa faca cat mai atractiva masina?? Pai cum sa nu !! Dar...rezultatul e un "Love It Or Hate It"....desii bate inspre "Hate It or Cope With It" pe moment...greu sa faci o pasiune pentru ea la cum arata....dar de.... cu timpul se schimba opinia pentru ca este un BMW ....

All times are GMT +2. The time now is 16:39.

- Copyright 2026 4Tuning