![]() |
Re: BMW X6 by AC Schnitzer
Quote:
Pentru unii e "adevarata" :lol::lol::lol: pentru altii ...fantezie garcon.(sa replic cu aceeasi moneda :-P )...PREA MULTA fantezie....s-au desprins prea mult de tipar la acest model si pe moment feedback-ul nu este incurajator...pe moment...Am observat ca dupa o perioada de timp orice model de BMW este perceput ca cel putin multumitor .... |
mdeaa....kitu exterior il da de gol :)
|
Quote:
|
Nu imi place DELOC spatele...in rest masina e OK cu jentile alea e "boboc" :D
|
Este frumoase si de serie dar cu kitul asta de tuning !!!
Mai ales ca este marita si puterea motoarelor diesel cred ca mananca asfaltul . |
e frumos, dar la spate nu ma impresioneaza, e cocosat rau...eu unul, prefer X5-ul...
|
nu stiu ce legatura are touaregul cu topicul, dar daca tot a fost mentionat drept tractor, inseamna ca cel care a afirmat nu are legatura cu masinile
Touaregul este un SUV super ok...da dovada de o polivalenta greu de egalat, este ok pe asfalt, si mai bun in offroad de 5 ori ca un X5, este mai bun si ca Q7 etc...+dati pe youtube touareg record si vedeti cam ce poate sa faca (tracteze un 747 de 155 tone)....si nu este la un pret foarte mare...+ ca are 5 stele din 5 la siguranta...asa ca shh |
Oare videoclipul cu acel Touareg este pe bune? Se poate asa ceva ?
|
Quote:
|
X5 mi se pare mult mai frumos...n-are defect masina. in schimb x6 parca are spatele prea exagerat..chiar aiurea...cred k s-a crut a fii ceva in genul lui Q7
|
parerea mea - oribil spatele, fata mai merge (copie nereusita dupa Q7)
|
Quote:
|
Quote:
Si X6 .......Q7.......Logan .....Rolls....Inteleg ca "bemve rullz" dar ce dracu' man !? :lol: |
Quote:
|
Si (BMW know-how)...Si (Brand + Look) ....Un melanj "proportionat" in functie de preferinta si.....cost !Oare bavarezii nu s-au straduit sa faca cat mai atractiva masina?? Pai cum sa nu !! Dar...rezultatul e un "Love It Or Hate It"....desii bate inspre "Hate It or Cope With It" pe moment...greu sa faci o pasiune pentru ea la cum arata....dar de.... cu timpul se schimba opinia pentru ca este un BMW ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning