![]() |
Re: BMW E30 cabrio de expozitie (KYL)
inca valabil...
|
9 Attachment(s)
upppppppppppppp..... dupa o lunga perioada in care nu am mai vrut sa vand masina
Am sa pun ceva poze cu noul ei look |
ceva variante?
|
daca este o varianta buna d c nu?
|
uppppppp
|
hai ca se deschine sezonul la mare
|
nu vreti sa mergeti la mare?
:)) |
up...........
|
,............
|
susssssssss
|
ti-am lasat PM!!
|
ai shi tu pm
|
Vanzarea masinii tale arata ca nu exista respect pt valoarea unor masini restaurate profesional.
Imi pare rau sa vad ca dureaza atat de mult s-o vinzi, dar daca accepti un sfat s-ar putea sa ti se vanda. Fa-ti cont pe ebay si bag-o la vanzare pe ebay germania sau america. S-ar putea sa ai mai multe oferte decat te astepti. Acolo exista pasionati adevarati. Daca nu aveam alte prioritati ti-o luam fara sa clipesc, este superba din toate punctele de vedere. Succes |
da, am mai primit asemenea sfaturi... poate o sa recurg shi la aceaasta metoda...
Sti care este paartea ceaa maai dubioasa?... Lumea plateste 5000 - 6000 pe un urs coupe sau 4 usi care este stock shi care cu siguraanta nu este din 1993... Nu stiu cum sa cataloghezz astfel de alegeri... Ms pt up |
eu zic s-o listezi pe ebay in special in SUA sau Germania, pozata cu premiile langa ea sau tot ce ai de aratat si laudat despre ea, sa o arunci la 16,000 USD pt state si la 13,000 Euro pt Europa si s-ar putea s-o dai repede. Daca pt cunoscatori o dai prea ieftin o vor considera o facatura cu alte probleme ascunse. Asta nu e o facatura, cine nu cunoaste masina sa se duca s-o miroasa, pe urma sa comenteze pretul.
Cat despre papagalii care habar nu au ce cumpara, lasa-i in pace, nu aia sunt clientii tai. Succes. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning