![]() |
Re: Nu Stiu Ce Masina Sa Aleg
6 cilindri pt 150 cp??? doamne iarta-ma...
|
dolb...zic si eu asa ,nu stiam ca iti plac si bmw-urile astea mai vechiute..
ionut, vorba asta se vehiculeaza pe forum de vreo 2 luni, cum ca motorul 2.0 bmw ar fi in 6 cilindrii..ba chiar cineva a spus ca-i v6 :)) |
deci pana la urma e sau nu e in 6 cilindri?
|
Pai asa e cu motorul, documentati-va pe wilkipedia E36 coupe 320i a avut 2 motoare M50 pana in 92 si M52 din 92 pana in 1998 ambele cu 6 cilindri.Si Bmw vechiute dar ...ca design bat multe masini actuale la fel si tehnic ,nu vreau sa dau exemple...Varianta 316 intradevar nu prea e performanta si consuma aproape cat 318,deci ori 318 ori 320 ar fi multumitor.
|
Inca nu sunt hotarat ce sa aleg si nici nu ma grabesc.In legatura cu Bmw 320.........motorul este in 6 cilindri,distributie pe lant....www.autoscout24.de si dai sa caute bmw 320 si daca ai sa te uiti atent pe pagina ai sa vezi ca scrie ca are 6 zylinder(nu stiu daca scrisai corect)adica 6 cilindri.
|
asa e! 320 dupa 92 e cu 6 cilindrii si dupa 93 e si cu vanos :x si eu tot in situatia asta sunt... cred ca voi opta pt un 318is sau 320i doar ca voi merge pe varianta cu 4 usi:d datorita faptului ca o sa si lucrez cu ea ! bafta la alegere. vezi mobile.de intre 3000 si 4000 gasesti foarte multe frumoase mai ales cu dublu climatronic si jante care mai de care !
|
Quote:
AUTOSCOUT ESTE O TEAPA! |
multi ar zice ca e chiar invers...ca pe autoscout nu prea sunt asa multe masini,dar stii sigur ca nu-s tepe...acum fiecare cu parerea lui
|
Autoscout este mai mare decat mobile.de, si daca stii sa te orientezi nu dai de tepe.
|
Nu conteaza pe ce site gasesc masina conteaza ce masina gasesc,asa ca numai conteaza daca autoscout sau mobile sau autogenial e mai bun.Mai veniti cu masini .......:D
|
Quote:
|
Dati-mi si mie mai multe detalii despre alfa romeo GTV.....stiu ca foarte mult alfa au probleme la cutia de viteze dar .................astept parerile voastre.
M-ai veniti cu masini.........inca nu ma grabesc asa ca am destul timp sa ma gandesc ce sa-mi cumpar,dar veniti cu idei. |
despre audi coupe ce parere aveti...........se merita????
|
@aleksss90: GTV-ul este o masina foarte sensibila pt drumurile din romania, articulatiile sunt orientate catre sport, nu catre offroad. Un drum ca in palma si se va comporta exemplar.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
- Copyright 2026 4Tuning