Re: Despre nesimtirea UNOR motociclisti de pe la noi
Yonutz, unu la mana cred ca ai confundat masina. Daca m-ai cunoaste ti-ai da seama ca ce zici sunt niste ineptii. Muschii nu se arata in trafic, printre incepatori sau pietoni, ci cand trebuie, unde trebuie. Am calcat si eu pe bec, dar n-am impacientat pe nimeni. Cine stie cu ce se mananca o masina se incearca si pe ei si pe masina unde trebuie, cand trebuie, in locuri retrase, fara trafic, fara pietoni. Prietenii stiu de ce;). Smecheri si "soferi de duminica"sunt, intr-adevar, din belsug, pe Copou. Mie nu mi-a dat tati masina scumpa sa am cu ce ma sparge in figuri pe Copou;). Motoristul caruia ii iei apararea fara sa stii macar ce s-a intamplat a intrat pe trotuar, l-a parcurs pana la urmatoarea intersectie, cand a intrat pe sosea (deci chiar fara nici un motiv). In alta ordine de idei, daca faci un calcul pentru anul trecut, de exemplu, vei observa ca nu au murit pentru ca soferii nu au oglinzi (nu contesta nimeni ca sunt soferi pe strada carora ar trebui sa le fie interzis sa deschida portiera de la sofer). Au murit pentru ca nu purtau casca la 160 pe ora (ai dreptate cu depasirea celor 60km/h, dar mai adauga un index) sau pentru ca mergeau la fel de tare pe drumuri care nu sunt gandite pentru asa ceva (scuze se gasesc: vopseaua de pe sosea, soferii idioti, vacile, etc.). In ultimul rand, nu generalizeaza nimeni. Sunt prieteni cu cativa motociclisti. Dar ei inteleg, ca si mine, ca sunt prea putine ocazii in care sa poti simti ce poate motocicleta/masina. Si in mod sigur, in oras nu e cazul de avioane. Din pacate, sunt mult prea multi care se fugaresc cu Politia pe Copou, care merg pe-o roata, care dau rateuri sau accelereaza doar ca sa fie observati. Nu degeaba se concentreaza Politia in mod special pe motociclisti de ceva vreme.
|