Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   nokia - lucreaza greu (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/85556-nokia-lucreaza-greu.html)

Cristy65 02-08-08 17:09

Re: nokia - lucreaza greu

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1675641)
nu, ori este codat , ori daca nu necesita formatare ( a telefonului ), pt a face formatare trebuie sa ai bateria incarcata la maxim pt ca risti sa ramai fara baterie si adio telefon,

codat nu cred ca este pentru ca a fost luat din spania acum 3 ani si acuma merge pe orange.tot acelasi lucru: cu bateria incarcata la maxim,cu acumulatorul in el si cu cablu de date in el,cand ii dau sa mearga dupa cateva secunde se stinge.nu stiu ce sa fac.

trafy-vr6 02-08-08 17:11

formateaza`l si incearca dupa, eu zic ca dupa formatare nu mai are rost sa ii faci update de soft decat in cazul in care merge iarasi greu. Cand il formatezi scoate cardul din el si vezi ca se sterg contactele si programele instalate, defapt tot ce e in memoria telefonului.
P.S: scoate si cartela pt orice eventualitate si muta contactele pe cartela.

Cristy65 02-08-08 18:04

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1675738)
formateaza`l si incearca dupa, eu zic ca dupa formatare nu mai are rost sa ii faci update de soft decat in cazul in care merge iarasi greu. Cand il formatezi scoate cardul din el si vezi ca se sterg contactele si programele instalate, defapt tot ce e in memoria telefonului.
P.S: scoate si cartela pt orice eventualitate si muta contactele pe cartela.

aia cred ca era problema ca nu se inchideau toate programele acuma lucreaza usor numai ca am vrut sa ii fac pdate in speranta ca poate va avea a nou sau va lucra mult mai usor dar acum sunt multumit cum lucra.nu ma risc la formatare ca nu ma pricep deloc si decat sa fac ceva mai bine ramane asa.oricum mersi de ajutor!daca mai stii alta solutie prin care as putea sa ii da un update...

trafy-vr6 02-08-08 18:07

doar cu cablul de date sau la service gsm dar nu cred ca iti convine sa dai 40 lei si sa iti faca aceelasi lucru care il poti face tu acasa ( formatare ).

Cristy65 02-08-08 18:10

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1675827)
doar cu cablul de date sau la service gsm dar nu cred ca iti convine sa dai 40 lei si sa iti faca aceelasi lucru care il poti face tu acasa ( formatare ).

stai ca reusii.merge.nu stiu din ce cauza modemul meu pentru telefon nu era instalat pentru ca eu am mai folost usb.important e ca acuma merge!

le: si acuma nu maim limba romana si nu am dat backup la softul anterior.solutii?

trafy-vr6 02-08-08 18:44

nu cred ca sunt solutii, ai dat formatare ?

Cristy65 02-08-08 18:49

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1675885)
nu cred ca sunt solutii, ai dat formatare ?

nu, am dat simplu update.

trafy-vr6 02-08-08 19:09

ah, atunci mai ai putina rabdare sa bage softul cu lb romana. Verifica site`ul de la Nokia o data pe sapatamana pana apare....o sa iti caut azi un patch cu lb romana sau ceva sa te ajute.

Cristy65 02-08-08 20:03

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1675921)
ah, atunci mai ai putina rabdare sa bage softul cu lb romana. Verifica site`ul de la Nokia o data pe sapatamana pana apare....o sa iti caut azi un patch cu lb romana sau ceva sa te ajute.

mersi mult.am incercat cu nemesis si nu am reusit nimic.nu e problmea ca ma descurc in engleza,dar daca se poate pune in romana nu ezit.

All times are GMT +2. The time now is 03:14.

- Copyright 2026 4Tuning