![]() |
Re: Usergroup pentru soferite
[...]Tare :lol::lol::lol:
"Fetele cu colacu" |
SpeedGirl usergroup
|
Ma bucur ca ati luat in serios ideea:D
Girl on road nu-mi place..cineva care nici nu stie engleza in afara de girl nu o sa inteleaga ideea,in schimb SpeedGirl nu suna rau;) Mai incolo am putea face si un poll dupa ce gasim mai multe denumiri sa vedem ce parere au si restu'. Am uitat sa mentionez ca asteptam 'seriozitate' din partea celo de sex opus:twisted: ;) |
Desi poate nu suna la fel de bine n ar fi rau sa fie in romana ca in ultima vreme mai toata lumea s a murdarit de engleza pe la gura
"Domnisoara la volan" sau "soferita la volan" :D votez eu (in varianta engleza daca totusi nu tine nimeni cont de sugestie) |
Quote:
|
Daca Girl on road nu va place, cineva a spus sa fie ceva in limba romana, atunci ma gandesc ca ,Reginele soselelor' ar fi ok :) dar parca suna a maneliste ...
|
Quote:
DAR.... MissSpeedRaceR cum suna :???: |
In romana: Domnisoare la volan
|
Sustin in continuare SpeedGirl / SpeedGirls
Fetele de pe autostrada :lol::lol::lol: :)))) in romana suna aiurea oricum ai spune.. in schimb.. SpeedwayGirls :) parca e altceva |
Si eu ma gandeam la varianta in romana, pentru ca in engleza nu prea avem feminin de la "sofer"... Vom vedea!
Multumim pentru idei...:D |
Fufe Emancipate in Miscare cu Energie Inepuizabila .. adica F.E.M.E.I. :)
|
Quote:
no way |
suna bine si SpeedGirl !
si imi place si ideea lui Bogdan : MissSpeedRaceR o sa mai las topicul pana luni, cand o sa fac un poll si gata !!! :D |
missspeedracer e cam mare..si prea pompos asa.. plus ca nu prea are sens... miss cursiera cu viteza :lol:
|
sau MissSpeedy :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning