![]() |
Re: INTALNIRI - ANUNT
eu zic sa ne intalnim in parcare la mall la ultimu etaj e super tare acolo ce parere aveti ????
|
StreetVision doreste sa vorbeasca cu 4Wheels.......cateva nimicuri care nu isi au rostul pe forum......datine locatia exacta unde va vedeti si venim noi la voi de data asta....k data trecuta ati venit voi la noi!!!
Pace voua!!!! Remus |
Vineri....sa stabiliti unde ne vedem toti....nu shtiu sigur daca pot ajunge deoarece...eu sambata la 6.00 dimineatza am plecarea din tzara :D intr`o excursie...si 1 luna scapati de mine :))) ...sper sa ajung ...mi`ar face placere sa ne vedem cu totii...sa mai tragem niste poze :D ....
Stabiliti ora...si locul ! pup ! |
Quote:
Pai daca mai vrei sa tragem cateva poze sa stii k o sa dureze ceva.....incerc sa nu fac extraordinar de multe....That's a promis! Pai hai sa ne vdm toti p kiseleff la ora 22:00.......ok ??????...... |
oky la ora 22.00 ...la kisseleff cel mai bine ...eu oricum o sa fac poze...dar nu o sa le pot posta decat dupa luna august cand vin in tzara...ca vineri cand vin la meeting...stau toata noaptea...pe strada ceva gen...si sambata...dimineatza la 6.00 eu plec din tzara :)) deci pozele din partea mea o sa le aveti knd vin :)))) :D
See ya there ...! competitie la poze alea alea :))) ! :X |
Incerc si eu sa vin la intrunire ... sa vad daca imi rezolv problema cu consumul. :D
|
MillionDollarBaby@ tu pleci la 6... da eu ce sa mai zic ca la 4 trebuie sa o duc pe nasimea la aeroport, deci azi la 22 la K
|
Quote:
p.s: acuma am fugit sa spal masina =))))))) pfff sufar :)))) ! see ya later marmotzele`lor :))):X |
ceva azi?
|
Salutari din partea Fanatik MotorSport!
.................................................. . |
Intalnire ora 22.00 academia militara
|
am revenitttttttttttt :X:X:X muhahahahahaa miss ya all :X deabea ashtept sa va vad :D ...aaa si mi`am facut si pana :))))) ce mai e nOU ? :))
:(((((( sper ca nu m`ati uitat :(((((((((((( |
bine ai revenit!! cum a fost?
|
a fost smecher ...iti povestesc face 2 face :>
|
Bafta la 4Tuning Festival!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning