![]() |
Re: DB 16 OZN
Glumesti nu ?si acum deja nu mai e de ras ,ca o dai in prostie.Nu te supara dar toti care folosesc au motoare bune si modificate.firmele care produc filtrele mai si mint ele nitel pt a mediatiza produsele vandute si astfel ele pacalesc oamenii care cumpara..maxim 7 8 cai pe filtru si doar un sound mai belea care se datoreaza diferitelor site folosite si a gurilor de intrare aer care au diferite forme si diametre.ai vazut ce boost are masina cand rulezi fara filtru de tot si ce sound are zici ca e turbo si ca are 120 cp,dar e doar o iluzie creata de zgomotul mai mare.
|
am uitat de sist de evacuare alti 10+ cai (de motoru de dacie e vorba) :lol:
|
2 Attachment(s)
nu are cum si atat.da daca ii pui si evacuare si serpisori si dublu corp si filtru si chip atunci da castigi 90 cp,dar aici find doar vb de un banal filtru de aer nu castigi mai mult de 7 8 cai.sti tu filtre care ofera 20 cp din start fara alte modificari.
uite asa arata filtrul meu cu carcasa dar eu acum il folosesc fara acea carcasa de plastic pt ca nu imi incape acolo la masca fata. |
de unde 7-8 cai sa castigi dintru filtru...cine va pacalit???daca castigi 1 cp e fff bine dar nici atat...in afgara de faptu ca urca un pic mai bine in ture si se aude cica mai nervos motoru nu castigi mai nimic in putere...
app chip pe carburatie nu pui tu in o mie de ani...;):rolleyes2 |
eu unul stiam ca nu merge chipul pe carburator dar ce zici tu e tot aberant pt ca acel carburator trage aer mai usor si aer mai rece in cazul masinii mele cea ce ajuta mult motorul si ii da cam 7 8 cai pt ca aerul rece contine mai mult O2 si se face mai bine arderea benzinei si se creaza un flux mai mare de aer prin marirea orificiului de admisie a aerului si ea cu cat trage aer mai usor cu atat are demaraj mai bun dar in procentaj mic ,cam cat am zis eu.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
mda tu crezi ce vrei dar 7-8 cp nu iti da filtru ala la dacie,tiam zis daca iti da 1cp fii multumit...nu vreau sa intru in polemici cu tine dar asta e adevaru...in afara de sunet si ca urca mai binisor in ture nimic...
in concluzie tu ce crezi ce vrei... uite citeste si tu pe aici sa vezi ce mari performante aduce un filtru sport http://www.daciaclub.ro/Filtru-de-ae...6731-s300.html performante egale cu 0 (asta ca sa te convingi ca ceea ce am zis mai sus nu am zis din auzite ci din citite si probate) |
corect nu ne certam ca nici mie nu imi da mai multi cai nici tie.:D:D:D
|
pai vezi nu suntem aici sa ne certam ci sa ne ajutam...fiecare are cate o parere despre ceva(cam am dato in off dar asta e)
sa revin si eu putin la masina ta...imi place ce a iesit,o schimbare destul de mare fata de cum arata la inceput si o schimbare in bine...ai fi trebuit sa faci ceva de genu past and prezent...spor la modificari in continuare... |
am niste planuri mari cu ea adica sa iau o caroserie de 2004 si sa o fac iar si multe alte alea dar de bugetul nu permite inca pt ca vreau sa imi mai cumpar o masina de zi cu zi si asta sa o pastrez pt mine asa ca mi-a intrat la suflet.Ce ziceti sa o refac de la 0 sau sa iau o carosrie si sa mut totul pe ea,caroseria nu va fi cumparata de noua de la fabrica va fi luata cu tot cu masina dar la bani putini?
|
Quote:
|
Din filtru de aer nu stiu ce cai se castiga .... de ajutat masina sa urce mai repede in turatii o ajuta dar de castigat cai ....
|
cine poate sa imi faca rost de 2 cheite (sigurante) pt capota si de 2 pt portbagaj,si platesc ,normal,dar nu sume exorbitante?
|
JDR-ule (jderulee) tie ti a murit forumu
|
ai gasit guri din alea pentru grila de aerisire??daca nu iti caut eu prin Moreni ca eu de acolo le-am luat si au fost ieftine vreo 10 lei parca! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning