![]() |
Re: WOW...TICO
morpheusmaster nu ma deranjeaza doar de aia mi-am pus masina aci sa aud lucruri pro si contra...e ceva normal :) nu vreau sa intrec CPF si nici alt tico vreau doar o mashina cu personalitate si sa ma simt bine in ea :) chestia este ca la mine in orash e mai greu cu tuningul insa noroc cu sursele...ideea este ca in interior am sa creez un alt bord diferit ce cel actual daca ma intelegi e mai complicat ce vreau eu sa spun...impreuna cu un prieten o sa incercam sa revolutionam acest concept de TICO :)
|
Poate la voi in alba mai misca totusi ceva...dar la noi daca intrebi de Tuning lumea te intreaba cand a plouat ;)...cam asa ceva...daca ma intelegi...na...acum iti doresc tot succesul din lume cu bordul si sper sa iti iasa ceva super original ;).
|
3 Attachment(s)
poze noi cu mashinutza mea, in urmatoarele 2 saptamani sper sa pun sus noile spoilere si praguri plus priza pe capota dupa aceea ma apuc de interior :lol:
PS: fara stickere ;) |
Daca ai zis "priza pe capota" deja ai dat-o in extrema cealalta... vad ca la stickerele alea nu ai renuntat si cu priza asta o sa o dai in kitsch. Masina este prea mica ca sa o incarci cu prize de aer si alte prostii.
Sunt curios sa vad modelul de spoilere ales de tine... |
Ce misto scrie cromat Tico.
|
lasati mai omul in pace.... daca lui ii place cu multe stikere... gusturile nu se discuta.
si eu sunt curios ce bari pui pe ea. spor la treaba |
o mica intrebare, ai omologat a doua culuare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning