![]() |
Re: Buell 1125CR 2009 - teroare pe strazi
buel 1125 cr nu se compara la aspect cu r1...dar inca nu am vazuto pe strazi inca nu stim ce demaraj are...etc:)...frumoasa
|
Nu contest calitatile acestui motor ...dar totusi "teroare" ...nici pe departe! Intre acest motor si unul japonez inclin balanta spre japan! nu cred ca poa` sa iti dea aceleasi senzatii ca un 1000 rr , ala da teroare!
|
Cum puteti sa o comparati cu R1 sau CBR?!?? E naked clar si daca vreti termeni de comparatie, comparati cu B-King de la Suzuki...
Pfoai cata prostie zace in voi :| |
Este frumoasa , dar nu as incerca asa ceva! <<< Am zis ceva neobisnuit cu asta ? >>>
|
Cred ca se vrea mai mult un Sport-Tourer decat un Supersport (like GSX-R and Co). Oricum la design arata demential.
|
Iar apar comparatii din alea gen un supercar oarecare cu Veyronul ? Nu mai faceti comparatii aiurea, e alta clasa decat modelele voastre care le aveti in cap. In alta ordine de idei, eu zic ca e simpatica, destul de ochioasa asa.. si cred ca e si sprintena.
|
Quote:
Numai bine... |
e cel mai tare drog
|
Quote:
inteleg ca dispretuiesti pe oricine nu iti impartaseste parerile, tu si toti cei ca tine, da ai putea macar sa simulezi un minim de decenta si sa te abtii de la a face afirmatii in plus |
Quote:
Este considerat teroare pentru motociclistii indragostiti de asa ceva. De exemplu mie imi place ca design dar nu dau un 636 sau un LC4 pe el nici sa ma bati! Cine are placerea sa conduca asa ceva e ok dar pe foarte putini ii excita. Taz. |
Quote:
|
VA dati seama ca termenul de teroare a fost spus ca sa dea un rang de publicitate mai mare decat cel real. Asa fac toti comerciantii ... umfla ca sa iti ia ochii
|
Quote:
off:taz.. ti-ai schimbat id`u ?:| ca nu te-am mai vazut pe mess.. ti-am dat buzz dar nex.. :| dami un pm cu id`u daca ti l`ai schimbat |
cel putin optic nu impresioneaza
|
148CP pe 2 roti? Eu nu m-as risca sa ma dau pe asa ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning