![]() |
Re: Tuning prioritar?
prima modificare pt mine, indiferent de masina e sistemul multimedia si audio. Probabil ca secundar ar fi styling-ul si in ultima instanta m-as gandi la modificari in motor
|
motor, exterior, jante, sound. la mine a fost in alta ordine, mai am doar doua lucruri de facut :weirdface motorul si sound-ul:woowoo:
|
cam tot ce tine de mecanica dupa mn as schimba tot ......in afara de caroserie...si aspectul exterior...sa fie LUP IN BLANA DE OAIE
|
Motorul. Vreau cai putere, nu aspect!
P.S.: sunt singura de aici care nu agreeaza folia si care este de parere ca obstructioneaza vizibilitatea (nu numai pe a soferului ci chiar si a altor participanti la trafic, care la o adica ar putea vedea prin geamurile celui cu folie...)? |
@blondy26
nu esti singura :D nici eu nu agreez folia, dar agreez geamurile ionizate :D |
body kit,jante,vopsea,suspensie,evacuare,filtru...
|
body-kit si restul nu mia trebuie insirate...se stiu ele
|
Pana acum evacuare, suspensie, geamuri ionizate, jante,faruri stopuri, urmeaza body kit, si marire capacitate cilindrica plus compresor(am lasat ce e mai scump la urma, e greu cu banii astia)
|
1. folie.
2. sistem audio-video 3. evacuare 4. frane 5. ambient habitaclu |
la mine sa zic a fost asa.
1. jante ,cauciucuri 2 arcuri ,amortizoare ,discuride frana si frane 3 body kit 4 motor 5 si acum urmeaza interior si muzica |
Foarte mult conteaza ce vrei de la masina; performanta ori aspect. Ori, poate putin din amandoua (care este cazul meu)
1. Jante (schimba cel mai drastic aspectul masini) 2. Evacuare, totala ori daca nu sunt bani o toba sport :P 4. modificari minore la motor (filtru aer sport, usurare volanta, etc. pentru un boost de putere micut :P) 5. LSD doors + altele. Eu nu am pus folia in calcul, este cam cea mai ieftina modificare care poti sa o faci si tine foarte putin timp. Ca si cum ai pune in sticker pe masina, as pune is folie dar asa intro zi de plictiseala cand am 2 ore libere :) cu RAR se rezolva repede folia. Pentru cei care nu sunt interesati de aspect si vor modificari la motor, eu as sugera modificarea franelor dupa prima ridicare de cai putere ;) multi nu realizeaza cat de importanta e treaba asta. |
motor, apoi restul.o masina care arata a NFS cu motor stock e la fel de penibila ca o baba care poarta tanga
|
1 bodykit
2 folie 3 motor(car daca are 300cp stock) 4 interior |
1-folie
2-muzica si dupaia depinde de bani...evacuare...suspensie..jenti..etc |
Muzica si jante.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning