Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Tuning prioritar? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/85325-tuning-prioritar.html)

adi_wauxhall 07-09-08 12:23

Re: Tuning prioritar?

prima modificare pt mine, indiferent de masina e sistemul multimedia si audio. Probabil ca secundar ar fi styling-ul si in ultima instanta m-as gandi la modificari in motor

hoppersro 10-09-08 20:43

motor, exterior, jante, sound. la mine a fost in alta ordine, mai am doar doua lucruri de facut :weirdface motorul si sound-ul:woowoo:

PH 33 RNR 15-09-08 14:25

cam tot ce tine de mecanica dupa mn as schimba tot ......in afara de caroserie...si aspectul exterior...sa fie LUP IN BLANA DE OAIE

Blondy26 15-09-08 23:24

Motorul. Vreau cai putere, nu aspect!

P.S.: sunt singura de aici care nu agreeaza folia si care este de parere ca obstructioneaza vizibilitatea (nu numai pe a soferului ci chiar si a altor participanti la trafic, care la o adica ar putea vedea prin geamurile celui cu folie...)?

KillerINC 16-09-08 09:23

@blondy26

nu esti singura :D nici eu nu agreez folia, dar agreez geamurile ionizate :D

FLAME 21-09-08 17:16

body kit,jante,vopsea,suspensie,evacuare,filtru...

turmentatu 01-10-08 12:55

body-kit si restul nu mia trebuie insirate...se stiu ele

Antilles 12-06-09 08:28

Pana acum evacuare, suspensie, geamuri ionizate, jante,faruri stopuri, urmeaza body kit, si marire capacitate cilindrica plus compresor(am lasat ce e mai scump la urma, e greu cu banii astia)

Sickntired 26-06-09 02:06

1. folie.
2. sistem audio-video
3. evacuare
4. frane
5. ambient habitaclu

madicioco 02-07-09 23:11

la mine sa zic a fost asa.
1. jante ,cauciucuri
2 arcuri ,amortizoare ,discuride frana si frane
3 body kit
4 motor
5 si acum urmeaza interior si muzica

Pacalici 14-07-09 18:07

Foarte mult conteaza ce vrei de la masina; performanta ori aspect. Ori, poate putin din amandoua (care este cazul meu)
1. Jante (schimba cel mai drastic aspectul masini)
2. Evacuare, totala ori daca nu sunt bani o toba sport :P
4. modificari minore la motor (filtru aer sport, usurare volanta, etc. pentru un boost de putere micut :P)
5. LSD doors + altele.
Eu nu am pus folia in calcul, este cam cea mai ieftina modificare care poti sa o faci si tine foarte putin timp. Ca si cum ai pune in sticker pe masina, as pune is folie dar asa intro zi de plictiseala cand am 2 ore libere :) cu RAR se rezolva repede folia.
Pentru cei care nu sunt interesati de aspect si vor modificari la motor, eu as sugera modificarea franelor dupa prima ridicare de cai putere ;) multi nu realizeaza cat de importanta e treaba asta.

scorpio GL 14-07-09 18:29

motor, apoi restul.o masina care arata a NFS cu motor stock e la fel de penibila ca o baba care poarta tanga

jbelux 14-07-09 20:47

1 bodykit
2 folie
3 motor(car daca are 300cp stock)
4 interior

Messerschmitt 06-08-09 14:36

1-folie
2-muzica
si dupaia depinde de bani...evacuare...suspensie..jenti..etc

sek00 16-04-11 09:15

Muzica si jante.

All times are GMT +2. The time now is 22:19.

- Copyright 2026 4Tuning