![]() |
sigur e mana lui Gabi acolo :) s`a indragostit de tico asta
|
1 Attachment(s)
am si eu ceva de zis ... pe bune acum, am vazut si eu masina in H e... bijuterie... eu nu inteleg o chestie ... de ce nu o spala mai frate inainte sa vina in H , sta zzile sa se ocupe de ea .. si nu poate sa dea prafu jos de pe ea... wtf
|
1 Attachment(s)
da-mi frate mie o carpa , ca ti-o sterg eu.... ( ti-am spus ai frumusete de masina , poti sa iei si praful ala de pe ea... )
|
lasati l mah in pace...nu intodeauna ai timpul/cheful sa o speli...
mie imi place shi cu putzin praf pe ea...altfel ash fi zis ca e facuta pe calculator shi ca tico asha frumos nu exista :P |
:lol: at_b, ESP: mana mea e si...
at_b: daca-l cunosti pe proprietar, sau cand te mai intalesti cu el, strange-i mana, da-i un pupic pe obrajior si FELICITA-L din partea mea! Masinutza e super periculoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! PS: ce daca nu-i spalata ? Sa mi-o dea mie asa, murdara, cum e, sau chiar cu namol pe ea, ca nu ma supar :D |
o singura data mam intalnit cu el cand i am facut pozele...ne am facut cunoshtiintza shi i am strans mana...de cateva ori chiar...da de pupat... :evil: :P
/EDIT pt cei care ar fi interesatzi de numere dalea micutze, sa lase mesaje aici sa le vada omu cand o intra shi el pe net :roll: |
eu vreau sa vad pozele cu scaunele de Porsche si muzica :)
asa exterior ce pot sa zic e ca arata mai bine ca un Tico normal.....dar ce nu inteleg e de ce a lasat gri eleronul cat toata masina e albastra? |
jmecher rau ticou` ala :) frumos rau ... da ma intreb adik in fine am auzit k se pot pune motoare de golf 1 in tico .... cu MULTE MODIFICARI CE-I DREPT pe situ ala polonez am vazut park :?: tico.pl
|
mie unu mi frica de tico-uri... imi inspira o stare de nesigurantza... :D :baby:
|
partile alea suplimentare de la bari de unde le ai si cat costa ca ma intereseaza :(
|
L-am vazut si eu sambata! Se misca bine, se aude bine, iar investitia nu e prea mare.
|
BRAVO! RESTECP! PREA TARE!
Cat i-ai dat maxim in gura? Cam cati bani ai bagat in ea? |
TARE MASINUTA
|
aham... am vazut-o pe viu la Tm, felicitari! e fainutza shi ai turnat shi borscoiu :D :wink:
|
yep...e super tico-ul :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:46. |
- Copyright 2026 4Tuning