![]() |
Re: Calendar competitional 2008!!!
Daca ar fi sa aleg, poate as alege Brasovul din cauza distantei, insa prefer sa fie in primul rand o organizare serioasa si sa iasa un eveniment serios.
|
Daca este mai departe de Brasov si se organizeaza la Cluj unde se auzea ca se organizeaza nu pot ajunge sunt multi prea multi km de parcurs doar pentru o competitie de 1-2 zile si nu ma lasa timpul... si cred ca sunt multi in situatia mea...
|
Cel mai nasol era daca nu stiam unde se tin ultimile doua etape.....asa ca....:twisted:
|
Da corect...Se tin in Romania si asta este bine....Deci ar mai fi o etapa si apoi finala !!! Am zis bine???
|
Se mai aude ceva despre ultimele 2 etape emma???
|
Quote:
|
Da mai Ceachi ar fi o solutie sa facem Finala Romaniei alaturi de Finala Europeana in Austria.Rugam organizatori sa termine cu vre-o 2 ore inainte sa inceapa europeana si gata am rezolvat....Locatii cred ca gasim acolo fiindca stii ce parcari mari au aia acolo. :lol: :lol: :lol:
|
Alo ...baietii...ce naiba va complicati asa....nu este mai usor sa se faca finala europeana la noi sa nu mai se cheltuie asa multi bani,,,,,,,,,,,,,,:twisted:
|
Si sa se faca si in Bucuresti in spatele blocului meu, in felul asta e si mai mare economia!:lol::lol::lol:
Am o vaga presimtire ca nu se va mai face nimic sau nimic frumos! |
Nimic frumos nici nu a fost recent...cel putin unde am fost si eu prezent...adica mai precis ultima etapa. :p Oricum, titlul topicului asta e prea oficial pentru cate informatii sunt prezente in el...:rolleyes:
|
Baieti, nu va certati singuri intre voi. Lumea se face ca nu va vede....... poate nu e forumul potrivit...... mai bine..... ia ganditiva voi in ce padurice, cu ce condimente, peste ce fel de carne, pe ce tip de gratar........... in timp ce altii dintre noi se gandesc la jurizarea masinilor dupa un regulament care cu acordul tuturor sa fie "incropit" acolo pe moment cu termeni mai putin oficiali si uite asa facem noi finala Bucuresti-Ploiesti si o sa ne mai si destindem un pic de stresul cotidian, si dupaia asteptam linistiti vesti bune si de la EMMA.... Romania.
Suntem prea mici si prea neputinciosi sa facem vreo diferenta..... "teoretic" :) |
Cine se cearta?....eu faceam haz de necaz....dar se pare ca uite asa apar idei pentru actiuni spontane chiar daca acestea nu sunt strict legate de car audio.........tot ai scos un porumbel ia pune matale mana si du la sfarsit aceasta intalnire.......:twisted:
|
Quote:
Vrx ,Marinu schimbati si voi cu : "Calendar competitional 2008 neoficial!!!" |
Haz de necaz sau nu mai avem putin si se duce si luna aceasta si nu se stie nici macar de o idee de competitie emma...Stiu ca nu este usor de organizat si de foarte multe ori nu iese cum trebuie,dar asta este asteptam si vedem . Eu zic ca este decent si normal sa nu acuzam pe nimeni si sa nu facem haz de necazul nimanui ci doar sa asteptam urmatorul val care poate o sa aduca ceva...Si eu astept la fel ca voi dar se pare ca sunt mai mic si am mai multa rabdare...
Tibitzu |
Am ajuns la concluzia ca nu conteaza cat de mic sau mare esti atata timp cat ai ceva de spus.Oricum multumim frumos ca esti alaturi de noi :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning