![]() |
Re:
Quote:
Daca tot citesti si carcotezi mai bine citeste ce scrie :) Daca e mea e intrebarea prea naspa sa o mai si raspund...posers sunt destui pe netul asta nu e mai nevoie de unul pe forum, nu? |
3 Attachment(s)
Am promis ceva poze noi cand sosesc lampile blacked out...
Rezultatul: Si asa se incheie anul. La primavara trebuie un complect nou look :) |
respect
FRATE TOT RESPECTU!!! SE VEDE K STII CE VREI DE LA O MASINA, SI TI-AI FACUT-O SUPER. E TARE RAU BMW-U! NEGRU TOT ARATA BELEA!
TINE-O TOT ASA K O FACI BINE RESPECT |
No comment.Bravo, bravo, bravo.Este bestiala.
|
E MORTALA !!!!!! Super tare ... bun gust ... dar mai umbla si sub capota ca la exterior e ok :D
|
Re:
Quote:
la sub capota nu ma bag...ca sa iau ce vreau eu, g-power compressor ma costa la fel de mult ca si cum mias lua M3 direct si sa pun masina la vanzare :) deci daca am firma de styling vreau sa fie exteriorul OK pt ca ala face reclama...si aici la noi cu viteza de 110 pe autostrada merge 180 cp destul |
Clar, ai dreptate. Masina ti-a iesit bine de tot, si oricum eu consider ca e de ajuns ce ai tu sub capota pt drumurile noastre :lol:
|
ce drumurile noastre,tu nu vezi ca vorbeste de suedia??? :lol:
|
e cel mai frumos proiect personal pe care il stiu.
spoilere, faruri, jante... nota 10 pt ele |
Re:
Quote:
poate facem meeting la vara :) de unde esti? Mersi inca odata |
cu placere razvy...
sunt din bacau... si nu pot sa ma duc la paltinis saptamana asta :cry: :cry: stii despre ce vorbesc cred... eu mai trag de furnizori, si de asigurari :lol: sper ca in max o luna sa fie gata si a mea... |
SUPERBA ...
fara 'brizbrizuri' ... f.finutz facuta .... totusi nu cred ca i`ar sta rau cu o capota din carbon ... :roll: ... felicitari !!! :wink: |
Felicitari... ai reusit sa faci o masina simpla dar care iese in evdenta (daca nu ar avea numere ai putea zice ca e masina unui mafiot ;) )
|
este cel mai elegant modificat e46 pe care il stiu...
tot respectul meu pentru razvan... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Asta mai urmeaza la primavara: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning