Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   TICO (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/8508-tico.html)

AndreiABS 10-10-05 14:31

Aaaa,si ma mai gandeam la o chestie:Angels eyes pe unde ne putem face si noi?Aveti vreo idee?

tico_rs 15-10-05 22:04

pai 1 la mana: angel eyes am vazut in targ si am vazut si proiectoare cu angel eyes pe ele, dar 2 la mana: ma gandisem la alta faza: am putea desface geamul de la fa si sa facem interiorul asa: proiectoare din acelea tip lupa pe faza scurta cu becuri phillips blue vision si cu cerculete pe exteriorul lor si pe lunga proiectoare cu angel eyes incorporat, dar d-alea clasice cu oglinda, iar apoi imbracate cu spuma si apoi fibra si acoperit tot farul cu geam clar, dar imi e frica sa nu sara garda 2 metri in sus cand ma vede :D dar asa ar arata super belea
p.s. era sa uit: turbina cred ca e destul de greu pt ca nu vad cum am putea adapta reglajul de benzina suplimentara fara calculator, doar poate sa adaptam injectia de matiz, dar mai simplu e sa marim \" cilindrul\" la maxim si sa vedem ce pistoane ar intra acolo si asa obtii o capacitate cilindrica mai mare pe acelasi bloc si \"fentezi\" si grupele si garda pt ca motorul e neschimbat la exterior :D

quick_5hifter 17-10-05 01:08

oare ar incapea pistoane de 1L pe motoru de tico??? bine-ar fi...da cine face proba? oricum ar trebui si alt carburator, da se rezolva mai usor decat motoru :D
si faza aia cu angel eyes....cred ca ar iesi mai bine daca s-ar adapta alte faruri la tico...am vazut eu cateva care ar merge...dar probabil ne-ar incadra lumea la kitsch

ticalosu_is12lat 05-11-05 18:10

Re:

1 Attachment(s)
Intrebare: 1.Se poate pune un alt motor pe Tico? 8)
2.Ce dimensiune de anvelope merg puse pe ticalos? :D

quick_5hifter 06-11-05 13:37

anvelope te intereseaza? nu intrebi de jante?
sunt o gramada cu jante de 13 si mai e o persoana care are pe 14
alt motor pe tico....si eu vreau sa-mi schimb motorul, dar n-am gasit pe nimeni sa se priceapa sa-mi recomande ceva....doar vreo 2 modele care sunt imposibil de gasit la noi
io astept o ocazie cu vreun reno 5 in stare varza, cu motor de 1,4...presupun ca ar merge inghesuit acolo :D
bineinteles, cu tot cu cutie de viteze, planetare etc

shadow 06-11-05 13:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"quick_5hifter\"
io astept o ocazie cu vreun reno 5 in stare varza, cu motor de 1,4...presupun ca ar merge inghesuit acolo :D
bineinteles, cu tot cu cutie de viteze, planetare etc

Motorul de R5 este destul de mare!!!
Sincer, nu cred ca se potriveste pe un Tico!!!

quick_5hifter 06-11-05 14:40

eu m-am uitat bine la capotele de tico si r5....si mi se pare ca nu e mare diferenta :D
la tico ramane mult loc in jurul motorului, iar accesoriile de sub capota merg mutate (bateria, borcanul cu antigel, filtrul de aer...)

blonda 09-11-05 19:07

FAZA CU SCHIMBATUL MOTORULUI LA TICO E DIFICILA RAU...PT CA NU INCAPE MAI NIMIC.....MAI DEGRABA IL MODIFICI.SAU SCHIMBIMASINA:).M-AM INTERESAT SI EU CA AM TOT TICO ...IAR CA SA PUI UN MOTOR DE MOTOR...SI CU RESTUL CARE MAI TREBUIESC SCHIMBATE REGLATE SI AJUSTATE....MAI BINE ITRI IEI UN RENAULT 5 .DDAR ACUM DACA REUSITI VOI CEVA....TARE AS FI CURIOASA SA VAD SI EU.PT AC LA ACT DE MIC SI USOR E ...SA PUI UN MOTOR MAI PUTERNIC E TREABA RAU CU EA
DAR ACUM ....MOTOR PUTERNIC PUI DA CE TE AFCI CU STABILITATEA...EEEE...SUNT MULTE CARE TREBUIESC LUATE IN CALCUL CA ALTFEL DECOLEZI:))

topser 09-11-05 19:36

merge motorul de suzuki alto sau daihatsu charade

quick_5hifter 09-11-05 21:28

topser, de modelele alea doua imi zisese si mie un tip....am cautat un pic pe google, am vazut cum arata motoarele respective (sunt tot cu 3 cilindri, deci nu pot fi cu mult mai mari
blonda, ai dreptate ca e dificil, numai un impatimit ar face asa ceva...reno 5 e mai stabil ca tico fara discutie, dar gandeste-te ca oricine ar vedea un reno 5 s-ar astepta sa aiba un motor cu turbo, dar la un tico nu :lol:

shadow 09-11-05 22:42

Daca ii pui un motor de R5 trebuie sa modifici:
- cutie de viteze
- frane
- suspensii
- amortizoare
si multe altele!!!

blonda 10-11-05 03:05

ad e adevarat
,,,,,dar problema se pune altfel....pui alt motor,....dar vei putea calca aceleratia.....oricum tico si asa cum este nu ii sta nici o dacie 1.4 stock in fata la 400 de metri :))

quick_5hifter 11-11-05 09:47

shadow, daca pui motor de reno 5 nu trebuie sa modifici cutia, trebuie sa-i pui cutie de reno 5, e imposibil sa o potrivesti pe-aia de tico (de-aici iti mai trebuie si planetare, si punte fatza etc)

blonda 11-11-05 18:09

deci eu sunt ami mult ac sigura ca motor de r5 nu incape pe tico.... si de fapt cam ceea ce vrei tu turbo pe tico....sunt mult prea multe de luat in calcul si de modificat .....una la mana spatiu nu iti permite si a doua chiar nu se merita....parerea mea.

pesteimputit 11-11-05 18:13

TEORETIC se poate monta tubo pe tico, cea mai mica turbina de la Garret fiind pt motoare intre 500-1000cmc, deci exact ceea ce trebuie, iar odata cu turbina s-ar putea mesteri un fel de a deschide a doua camera a carburatorului in care sa infigi un jigler atat de mare incat sa poata sa arunce destula benzina si sa hraneasca monstrul :))
problema este ca nu stiu cine s-ar incumeta la asa ceva...

All times are GMT +2. The time now is 01:34.

- Copyright 2026 4Tuning