![]() |
AJUTOR !!!
Sunt cel mai mare ghinionist de pe planeta :cry: :cry: l-am sunat pe proprietarul unui Capri ca sa-i spun ca ma duc sa-l iau si la vandut aseara :cry: :cry: VA ROG din tot sufletul ..... anuntati-ma si pe mine daca gasiti vreun anunt ....pls !!!
|
e un opel manta de vanzare in BC(vrea 2000 dar cred ca-l iei cu 1,7)
are motor de 2.0 16v injectie multipunct-(de pe calibra sau gen calibra) e negru si asteapta un pasionat sa o reconditioneze. e singura masina care as pune-o langa un capri....undeva mai in spate :lol: |
O sa ma gandesc la varianta asta , dar slabe sanse pt. ca inca sunt in stare de soc,ca am pierdut Capri-ul ala.... si parca nu as vrea alta masina.... vezi poate gasesti unul .
|
1 Attachment(s)
e un capri de vanzare in BC dar...proprietarul vrea prea mult,nu stiu cat exact dar ultima data cerea 6-7mii euro :shock:
acum ce sa zic,masina e reconditionata complet,desi se putea mai bine,motor V6 2.0-90CP.oricum e genul de masina care te urci ii dai keie si pleci,dar la banii astia ti-o faci cum vrei tu. mai e viviesp care vinde fordul-2.8i si un anunt de pe net cu poza,cred ca e poza anuntului in cauza vand ford capri 1977, stare buna de functionare, rosu, itp 2006 noiembrie, cd jvc, telefon:0743695507-VARIANTE |
mersi mult , l-am sunat pe cel cu Capriul din 77 si o sa ma duc sambata sa-l vad .... ureaza-mi noroc si tine-mi pumnii ........ ca sa nu-l pierd si pe asta :)
|
bil1706 cred k ai inteles gresit ce ti-am zis eu pe alt forum...DascaluGabriel si-a pus pe mot de Sierra 2000, carb de 1.6 care zicea el e gigea cu cel de 2.0 dar nivelul plutitorului difera, deci el si-a adus nivelul plutitorului de la carbul de 1.6 la specificatziile celui de 2.0 si merge belea...sa dam cifre...195km/h vit maxima intr-un Capri MK I, prima treapta dk nu gresesc a prin 80-90km/h :shock: ...motorul totusi putzintel bricolee :lol: :twisted: :lol: :lol:
Lupy un Consul/Granada Mk I nu te intere?? ..vruuumm.........2 mototare de 2.0 un V6 original si un OHC de Sierra la numai 980E, fata de preturile ce le-ai gasit pana akum...eu zic k merita.. :roll: EDIT: uite un link cu descriere mai ampla si pozne :wink: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11539 |
viitoarea mea masina :lol:
|
what under za hood?
what prais? i bet it doesn't have electric windows and mirrors :lol: :lol: :twisted: arata bine totusi..pt un capri :shock: :D |
2000 , 4 linie , cutie in 5 trepte ..... destul de simplu . Nu are decat cutia schimbata , in rest este cum a lasato mama ei :D
|
hai tata in familie! cat vrea pe el?
|
Nu este facut de alergat , dar macar sa stiu ca-l am ca restul se rezolva
Vb dupa ce o sa-l am , ca sa dau mai multe detalii despre el. |
Re:
Quote:
|
ohoooo
salutare salutare
in sfarsit mi-ai raspuns si mie bre... auzi ...??? de unde si la ce bani fac si eu rost de un set de jicloare+ garnituri ( ma intereseaza si bucsile de la ax ) ce carb de 1600 ai pus ??? e dublucorp ??? |
CARB
carbu e dublucorp cu socul automat,32/36 DGAV 8A!sfat prietenesc:ia o gioarsa de carb de pe vre-o sierrescu si ai toate piesele de schimbiar de pret inca nu te pot incurca!de abia marti pot da un rasp clar :!:
|
ok
ok ok
merci si astept pretzurile ai facut o pauza ( de postat ) destul de lunga de ce ???? sper ca acu sa vb mai des am gasit un weber 32/36 progresiv cu soc automat ( caruia vreau sa-i \" inventez\" un soc manual ) > daca cumva ai fro idee baga mare Bafta pana la urmatoarea vizita |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning