![]() |
Re: TM-80-DRA
Ti-ar trebui niste adaptoare dar nu inteleg de ce nu-ti cumperi cu 4 prezoane ca mai toate modelele in 5 se gasesc si in 4. Daca aveai vreo distanta mai rara ziceam dar 4*100 sunt o gramada de modele si ai de unde sa alegi.
|
mah unde ma uit vad jante cu 5 prezoane...super faine...sincer cu 4 rar am vazut ceva sa imi placa...
|
Quote:
|
Ok...acum am inteles...merci
te rog sa nu folosesti mircuisme si deprinderi de pe messenger. Scrie cuvintele complet, nu prescurtate |
la foliile llumar am inteles ca nu e nevoie sa iti dai geamurile jos...le poti monta direct...stie cineva dak e adevarat? are cineva din alea? :D
|
Da, acum se monteaza folia direct pe geam... dar asta e valabil pt oricare dintre folii, indiferent ca e 3M, Llumar, Samurai, DRK sau mai stiu eu ce... e vorba de montaj, nu de folie.
|
polist...grila nu o croma...sincer;)
|
Quote:
Quote:
te rog sa nu mai faci posturi consecutive. Chiar daca iti aduci aminte ceva ce ai uitat, ai optiunea "edit", foloseste-o cu incredere |
Llumar si 3M sunt cele mai bune, dupa ele urmeaza restul... despre Samurai nu am auzit multe lucruri bune, iar despre DRK doar din auzite, ca ar fi buna...
Grila nu o sa-ti iasa niciodata cum ai vazut tu, decat facuta in baie speciala, la vre-o intreprindere, ceva specializat pe cromari. Las-o asa cum e, in culoarea masinii, ca e foarte bine... nu are rost sa te complici pt un detaliu atat de mic. Sau, daca vrei, cumpara direct o grila de executive, aia e ce ai vazut tu cromat. |
ok...mersi pentru sfaturi...grila oricum nu e o prioritate...doar ma gandeam ca poate ar arata fain daca ar fi cromata dar tinand cont ca ar fi singura chestie de pe masina "crom" nu stiu totusi cat de bine ar da...jantele in schimb sunt prioritatea nr.1 :D
|
Re: TM-80-DRA - Cielo
3 Attachment(s)
urmeaza sa vopsesc plafonul si porbagajul negru...si sper dupa aia sa reusesc sa pun si folii...neinmatriculate cred...
|
Uhm...arata...ciudat. Cat ai dat pe chestia asta? Nu mai bine pastrai banii si puneai niste folii omologate? Sau strangeai de jante? :)
|
Quote:
acum normal ca fiecare are alte preferinte...insa tin sa precizez ca tipul(adam cosmin) e foarte talentat si desenul a iesit exact cum am vrut... |
Am si eu o intrebare. Ti-a dat cu lac peste acel desen?
|
da...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning