![]() |
Imi cer scuze pt modificarile aparute ! Am modificat postul initial) !
Detalii in primul post al meu ! Am schimbat locatia si ora pt desfasurarea mai in siguranta a evenimentului ! Doresc raspuns sigur pt cei care doresc sa vina, si seriozitate in actiunile care vor avea loc ! |
cred ca vin si eu!! dar nu prea am inteles unde!!!!! :roll:
|
La ce pana mea complicati lucrurile.
AML ! Ce ai tata? RAMANE LA SALA LA ORA 19.00 - DUMINICA !! Acolo ne intalnim si vedem ce facem ! |
Cre' ca vin si io! Sa ne cunoastem mai bine... Si sa mai vb una alta. Deci vin!!!
|
Re:
Quote:
duminica nu pot sa vin decat dupa 19.00. esplicati-mi pe mess ce si cum, dc. se mai merge undeva si treburi d-astea. |
Doamne ce nehotarati mai sunteti. Ultimele 4 topicuri m-au incurcat rau de tot. Ba ca vine ala, ba ca nu vine, ba ca-i in \"pana lui tng ;) \" la sala, ba ca-i la THE CLUB, ba ca ala n-a intelses nimik :)
Lol nu va suparati baieti, vroiam sa mai destind atmosfera. Oricum distractie placuta... |
Duminica ora 19 !
Ai timp sa vi tre , te asteptam , nu e nici o graba. Totul e sa nu ploua :roll: |
Imi pare f. rau tng dar nu pot fi in oras duminica la ora aia. :(
|
Am stabilit de comun acord, ca intalnirea sa aiba loc la SALA SPORTURILOR duminica asta (02 octombrie) la ora 19:00 ! !
Rog ca cei care vor veni sa nu faca nici o manevra cu masina care ar putea atrage atentia pol locale ! Aceasta intalnire are ca scop cunoasterea mai bine a membrilor de pe acest forum si nu numai ! Vom face filme si poze ! Pt cei interesati de mai mult decat o intalnire va fi o plimbare si in alte parti ! :twisted: 8) Dar asta o vom stabili la sala sporturilor ! Avem toata seara la dispozitie ! |
Re:
Quote:
|
momo
cu ce ne plimbam? mazda sau peugeot ? :D |
Deci asa va sa zica :lol: mah cred ca o sa vin si eu pacolo :D .Momo daca e ceva io si tng avem loc ceva ?? Astep raspuns in Pm :wink:
|
Bai sacale vezi ca ne vedem duminica la sala cu cine vii ?? 8)
|
a durat ceva dar ati ales-o bine
:P |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning