Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz - BZ 05 WHH (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/84875-matiz-bz-05-whh.html)

Georgian_bz 20-08-09 13:26

Re: Matiz - BZ 05 WHH

Masina nu a fost lovita dar a fost revopsita capota si o parte din aripa chiar si din usa.In realitate nu prea se cunoaste.

mike-fullspeed 20-08-09 14:09

eu cred ca a fost vopsita toata masina, pentru ca se cunoaste ca nu e vopsea de fabrica, si in plus aia nu cred ca sarea asa cum ti s-a intamplat tie la usa...

in rest pare ok, doar ca mi se pare un pic ridicata de fata... bafta!

Georgian_bz 20-08-09 15:22

Chestia e ca e chiar vopsea de fabrica pe ea pentru ca se cunoaste ca e tocita la usi si are etichetele pe ea Totusi cred ca observam eu ca e vopsita ca o am de 3 ani.:D

Mustang 21-08-09 08:10

Quote:

Originally Posted by Georgian_bz (Post 2572221)
Masina nu a fost lovita dar a fost revopsita capota si o parte din aripa chiar si din usa.In realitate nu prea se cunoaste.

Da-mi voie sa te intreb: ai luat de noua masina sau e SH? Nu de alta, dar iti arat din start 4 locuri care dau de gol masina ca ar fi fost lovita... Daca e SH, e posibil ca cel care ti-a vandut-o sa te fi mintit ca n-ar fi fost lovita.

Crede-ma ca eu vad aproape zilnic Matizuri (ne)lovite si stiu cum trebuie sa arate un Matiz din fabrica, nelovit.

coman razvan 21-08-09 08:36

Si eu sunt mai mult decat convins ca a fost lovita. Se vede la linile masinii ...

Georgian_bz 21-08-09 09:23

SH am luat masina.Stiu ca se vede o distanta intre aripa si usa dar e din cauza mea de cand am tras cablu de curent pe acolo nu am mai pus-o chiar cum trebuie.Si cica cand i-a vopsit barile in culoarea caroseriei i-a dat si pe bot ca ar fi fost sarita vopseaua de la pietre.Pe spatele aripei chiar nu se vede vre-o indoitura sau la structura masinii.

mike-fullspeed 21-08-09 10:11

Nu te supara, dar se vede ca nu te pricepi... daca a fost lovita iti dai seama ca nu punea aripile alea sifonate ca sa se cunoasca, ci le-a inlocuit... Uita-te la lonjeroane, la traversa aia din fata daca e sudata, etc... Spoilerul ala din fata nu vezi si tu ca e stramb pus... Si inca ceva, daca era sa vopseasca fata din cauza pietricelelor vopsea doar capota, nu si aripile... in fine, vezi ce faci in continuare cu masinuta asta!

Mustang 21-08-09 10:42

Quote:

Originally Posted by Georgian_bz (Post 2574183)
SH am luat masina.Stiu ca se vede o distanta intre aripa si usa dar e din cauza mea de cand am tras cablu de curent pe acolo nu am mai pus-o chiar cum trebuie.Si cica cand i-a vopsit barile in culoarea caroseriei i-a dat si pe bot ca ar fi fost sarita vopseaua de la pietre.Pe spatele aripei chiar nu se vede vre-o indoitura sau la structura masinii.

Uita-te atent la imbinarile capotei: cum privesti masina din fata capota e mai aproape de aripa stanga, ochelarul de sub farul din dreapta este stramb, capota e mai lasata catre bara in partea dreapta, tot capota e foarte apropiata de farul stanga.

Georgian_bz 21-08-09 12:28

Am uitat sa precizez ca in dreptul proiectorului am spart eu bara la tara intr-un bolovan si este reparata tot de mine si vopsita partial in locul ala dar nu asta e problema.La structura masiniii m-am uitat pe sub bara ca am avut-o data jos si pe sub aripa si nu e atinsa adica nu se cunoate vre-o sudura sau cute de la indreptatul tablei.Important e ca sunt multumit de ea nebagand nici un ban in piese pana acuma:D Masina este luata de la primul proprietar.:-)

skimpy 21-08-09 13:58

sa fii tu sanatos si masina sa iti mearga. nu mai conteaza ce a fost, pentru ca oricum nu mai ai ce sa faci.

ce se intampla de acum depinde de tine :)

Georgian_bz 05-09-09 12:27

1 Attachment(s)
Salut! Azi in sfarsit am schimbat autocolantul pe stalpi :D

Georgian_bz 06-01-10 12:55

2 Attachment(s)
Gata a sosit si folia de ceva timp numai ca nu am avut timp sa pun poze pana acum:D

Georgian_bz 21-03-11 20:47

3 Attachment(s)
Am renuntat la suporturile de numere si le-am sters chenarul negru:D

Georgian_bz 21-03-11 21:03

1 Attachment(s)
Cine poate sa imi spuna daca imi vopsesc farul la interior ca in poza atasata afecteaza cumva intensitatea luminii?:D este un ornament separat fata de oglinda.

B-99-SAA 23-03-11 08:42

Nu afecteaza cu nimic.... sa nu vopsesti oglinda ca aia e importanta, in rest poti sa te joci p-acolo :D

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2026 4Tuning