Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Accident teribil cu un SLR McLaren (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/84804-accident-teribil-slr-mclaren.html)

nitro_XII 18-07-08 13:05

Re: Accident teribil cu un SLR McLaren

Deci a murit. Am bolduit mai sus faptul ca SLR este construit cu celula de siguranta pentru ca nu am fost de acord cu opinia generala ca "nu a mai ramas nimic din masina". Nici nu trebuia sa ramana, pentru ca asa a fost gandita.

Sa ii fie tarana usoara soferului. Daca a vrut SLR ce sa ii faci. Asta e

puscky_007 18-07-08 13:23

in viata mea nu am vazut asa ceva .....zici ca s-a prabusit un avion:|....arabii astia nu sunt normali.....cred ca a vrut sa faca drifturi la 300 km/h cum fac ei... si nu i-a iesit.....

trackopen 18-07-08 13:29

eu tot nu imi pot imagina cum poate sa piarda controlu in camp deshis ...e ditamai desertu ...

adrian_tl30 18-07-08 13:40

... eu stiu pe cineva pe drum drept tot asa a pierdut controlul si sa rasturnat de cateva ori la 160km/h ... da miraculos a scapat fara sa stea internat in spital , doar cu o durere de picior si spate vreo luna

allexutzzu 18-07-08 14:13

vai de viata mea...cre`ca nici daca era lovit de o racheta aer-sol nu se dezintegra asa...dupa parerea mea, soferul cred ca arata tot ca masina... :|

tm_kata 18-07-08 14:51

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 1651780)
Saracul SLR .
Vedeti ca banii nu aduc intotdeauna fericirea !

ba voi nu sunteti normali. da-o dracu de masina. ala 100% ii mort....

Victor_WRC 18-07-08 14:51

:shock::shock::shock::zombie::headache::confused2: :yikes::yikes:..........e cu adevarat cel mai socant accident pe care l-am putut vedea

Radoo_84 18-07-08 14:52

pacat de tanar...........
masina da-o dracului, ca bani avea el........

AAAAK 18-07-08 15:04

diferenta intre conducator auto si sofer . o fi crezut ca daca are o asemenea masina nu poate muri

D_a_N_i 18-07-08 15:18

dar ce cauta slr-ul ala pe campul ala, ca nu vad nicio sosea pe acolo?pacat de el

bogdan gba 18-07-08 15:32

Bai deci chiar daca masina absoarbe foarte mult din energia provocota in urma impactului, aici cred ca masina s-a rasturnat de zeci de ori. Si chiar daca celula de siguranta a ramas intacta, chiar daca nu s-a lovit soferul de nimic ca sa il omoare, fortele G suportate de sofer au fost enorme, fapt ce a dus si la decesul acestuia.

UNLORD 18-07-08 16:09

RIP (Rest in Pieces) SLR !

ulyse 18-07-08 16:42

da chiar celula soferului a ramas intreaga

BaiMaReAnU 18-07-08 17:08

Mortala janta aia :D

alyxtr 18-07-08 17:12

tre sa fi prost sa faci un accident in halu asta cu un slr.1 ori la aruncat din avion si o zis ca o facut accident si 2 poate la bagat in blender altfel nu-mi explik cum sa facut saracu slr bucati

All times are GMT +2. The time now is 22:45.

- Copyright 2026 4Tuning