![]() |
ad.... sad....dar se mai intampla si asa ceva... cu toate ca pot fi evitate....
P.S. mijto signature psycho :D .. luv it :D |
gizez ce face viteza.....brrrrr mi sa facut pielea de gaina...
|
intr-adevar...terifiante imagini.....mai ales primul accident....le-am marit si m-am crucit.... :cry:
|
Re: POZE CU ACCIDENTE....
mda mi sa facut pielea de gaina cand am vazut pozele......din cate vad yo p aici mi-am cam schimbat parerea despre viteza shi am inceput sa prind putina frica......dar sa speram k va trece....najpa moarte...
|
OH MY FUCKING GOD! ce am vazut aici, nu imi mai trebe viteza ! am sa le arat tuturor prietenilor ce inseamna viteza
|
lasa ma ca astia care mor la viteze deastia merita...mai ales daca-s braileni..:))....glumeam...dar daca nu esti stapan pe masina...sinucide-te altfel...ce tzi-a facut masina?
|
braila, centura Lacul Sarat, un idiot beat s-a luat dupa un grup de motociclisti, si a intrat in 2 dintre ei; unul din lateral si l-a aruncat in sant, iar in celalalt din spate, motorul era nou;
|
6 Attachment(s)
sorry, lipsesc pozele, o sa mai fac o incercare sa le pun, nu stiu de ce nu le-a incarcat
|
Ce bataie si-a luat soferul ala de la MEN.. :):):lol::lol:
Avea carbonul de la manusi spart de la ce pumni i-a dat in cap... :lol::lol: |
Cat de constipat mintal poti sa fii sa faci chesti din astea? Doamne, ce animale traiesc in jurul nostru.
Astia merita trimisi in Sahara, sa stea acolo singur sa mediteze la conditia omului cu influente majore din maimuta (nu ca as avea ceva cu bietele animale). |
degeaba, la ce minus mare are la Iq, si la cat de beat era probabil acum il cauta pe Men sa dea si peste el;
oricum motorul nu prea mai poate fi reparat, sa nu mai zicem ca proprietarul rateaza sezonul asta |
1 Attachment(s)
ce a fost si cum a ajuns:(
|
stie cineva unde a ajuns epava "KTI-"ului?
|
Quote:
|
ar fi cate ceva....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:38. |
- Copyright 2026 4Tuning