![]() |
Re: MOMO
1047 ron
|
salut, niste presuri care sa se potriveasca pe un leon 2 fr ai ?
|
da , dar trebuie sa ajungi la mine sa iti alegi ...am 10 variante :)
|
otopeni , dupa reprezentanta peugeot la prima pasarela rosie la baza ei pe dreapta
|
Salut. M-ar interesa un inel port-buton pentru un volan Momo Race. Este cel din jurul siglei. Aveti asa ceva? Adica se comercializeaza separat de intreg ansamblul volan+buton claxon+inel? Si nu in ultimul rand, produsele se comercializeaza doar in Bucuresti sau trimiteti si prin posta? Multmesc.
|
Cat costa primul model si respectiv al 4-lea model de volan?
|
Quote:
sal , am 15 modele , cred ca cel mai bine ar fi sa vii la magazin , otopeni dn1 , prima pasarela pietonala rosie ,la baza ei pe dreapta ...zilnic 9-18 , sambata 9-14 |
Quote:
De aceea te intreb. Astept un raspuns,cum ziceam, orientativ.. intre cat si cat. |
primul 626 ron dar nu e pe stoc , al 4 lea 620 ron si am doar 2 culori albastru si rosu
|
Salut...am un cielo si am nevoie de piesa aceea de sub volan care actioneaza claxonul prin apasare. Are 2 papucei unul mare si unul mai mic. Ai asa ceva?
|
Ma intereseaza un cap shimbator Combat EVO 15511261111 *Black leather - red insert Te rog sa-mi spui un pret cu tot cu livrare in C-ta. Multumesc.
|
1 Attachment(s)
ce pret are un scaun ca acesta? si ce detalii poti sa imi dai despre el? un volan milenium evo ce pret?
|
[quote=central;1866498]ce pret are un scaun ca acesta? si ce detalii poti sa imi dai despre el? un volan milenium evo ce pret?[/quote
scaunul se numeste N 51 , este fix , fara reglaj , dar are un unghi mai bun pentru spate , decat un scaun scoica , am pe stoc , si costa 1587 ron tva inclus , cu respect razvan 0723.514.599 |
Quote:
sal 170 ron ar fi nuca , dar nu o am pe stoc , si nici in italia nu e |
Quote:
827 ron tva inclus pentru volan |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning