![]() |
Re: Bugatti Veyron negru mat
criminal..
|
I n f r i c o s a t o a r e
|
...IMPERIALA...
|
periculos de frumos
|
cand te enerveaza banii , de n-ai ce-i face...
oricum sunt tare curios cum a reusit sa o vopseasca , stiam ca parca nu ai voie sa schimbi culoarea |
si mata si orice culoare, e incredibila.
|
masina asta poate sa fie si vopsita in galben mustar combinat cu verde pistruiat ca tot arata bestial...iar singurul lucru urat la ea sunt jentile care sunt mult prea normale(parca at fi KM-uri :D glumesc) nu sunt asa speciale nu au un design placut ochiului
in rest :shock: |
super tare....nu ai ce sa ii zici :D
|
Quote:
|
deci m`am uitat la rezultatele de la poll ... 3 spuneau ca nu s`ar urca la volan ... multa lume incredibil de proasta si de aberanta. Cred ca daca ar trece una de asta pe langa ei nu ar sti cum sa scoata telefonul mai repede, sa faca poze si ar povesti si la stra stra stra nepoti ce au vazut ei intr`o zi pe strada. Sau poate ii judec eu gresit - poate au bani si ajung sa spuna despre un veyron ca e kitsch.
|
nu prea conteaza culoarea atata timp cat e Veyron...:-)
|
Bai fratilor de la BUGATTI mai aveti de gand sa scoateti si alte variante ca ati inebunuit lumea cu cate modele de VEYRON-URI ati scos .
|
<< Oare o fi multumit acum de masina sa?! >>
ma daca nu mai e multumit ... sa mi-o dea mie ca o iau eu ... ON TOPIC: e prea bestiala masina.... ma intreb oare ce masini or conduce aia care zic ca e kitch ??:?: |
frumoasa... imi place negru mat... mi-ar placea orice culoare ar fi... doar e vorba de Bugatti Veyron
|
no coment.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning