![]() |
mah lancer, nu te da! ca dupaia te palngi ca nu maiai bani sa mergem la bucale la SIAB
|
si daca il ai dupa redobandire si am un ana cu asta nou in 25 oct ma lasa sa ma dau?
|
hi hii!!! felicitari pt vlad care s-a calificat la raliu asta din cartodrom. a fost chiar amuzant :)
la al doilea concurent, dacia din dotare si-a pierdut o roata..si daca aveai ghinion sa ti moara motorul trebuia impinsa.biata masina... ce sa zic.. vlad a dat clasa!!!! sa vedem duminica cum se va descurca |
m`ash da shi eu....da` n`am lei :cry:
|
pai eu zic sa facem coleta si luam la gramada o coaja de dacie cum era cea de astazi si ii umplem rezervorul, ne dam o saptamana si nu ajungem la 1 mil de caciula
|
maine pe la ce ora este activitate pe cartodrom?
|
de la 11 ii maine...
te astept, adica va astept pe toti |
sunt curios care reuseste sa rastoarne unu din cele 3 \"masini preparate\"!!! :ciggy:
|
mah pot sa iti zic ca azi cotetzu ala de dacie numa pe 3 roti o fost in toate virajele si nu so rasturnat, poate daca cineva vrea cu adevarat o rastoarna, da nu cred ca o sa verea ca pe maine orgoliile o sa fie fff mari :)
|
pai sa vrea aia e ideea, ... \"provocarea\" ... treci linia de final si in primu viraj .... oops .... s-o rasturnat !!! (daca tot zici de orgolii)
sa-l vad io pe ala care are \"orgoliu\" s-o dea de-a dura! :mrhappy: |
desi tamai ca o sa vretzi totzi sa castigatzi, itzi fortza \"bolidu\" si ... poate poate!!! :twisted: :twisted: :twisted:
bafta! :wink: |
ceva detalii?
eu am ajuns abea azi cand era premierea :( treaba asta cu femeile ma omoara :( |
ce femei ma? 8)
|
Vlade,Vlade
Vlade nu esti normal
atat am avut de zis |
Vlade,Vlade
pana nu iai calat motoru nu teai lasat
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning