![]() |
Re: VECTRA A V6 TURBO >>???
Quote:
|
Quote:
Doar daca nu ai bani f f f f multi de investit si 2-3 mecanici f documentati care sa fi facut treaba asta macar 1 data si sa o fi facut bine ... |
Quote:
|
Quote:
Dar banii intradevar sunt o problema :( sa zic ca o suma gen 1500 euro bag dar sa pot sa scot macar cativa zeci de caluti . .... am gasit un chip , singurul pt v6 d'altfel , si e undeva la 150 euro , imi da 20 de caluti , ma mai gandesc la variante , remapare etc :) oricum ms mult de sfat |
Quote:
Eu zic sa te mai gandesti ... |
Quote:
Daca vrei sa pui chip e alta problema dar Twin Turbo pe vectra V6 este mult prea greu decat ti-ai putea imagina vreodata ca ai sa schimbi in motorul ala ... Si nu in ultimul rand , gandeste-te ca C20XE este de 2 ori mai fiabil decat C25XE-ul pe care il ai tu ... iar daca nu ai minim ( si cand zic minim vorbesc de la 2 in sus ) un mecanic care sa stie cu ce se mananca si cum se mananca conversia aspirat - turbo nu te apuca ... ai sa investesti bani , ai sa ajungi intr-un punct in care lucrurile se vor opri ... si vei fi dezamagit. |
Quote:
|
Quote:
bine ca mi-ati deschis ochii :) |
Quote:
|
Quote:
oricum imi place masinuta ta ... urmeaza si la mine ori un c20let ori un 1.8t de la vw ... vedem :) |
prietene, daca gaseti ceva piese performance pt scarba asta de V6 anunta-ma si pe mine... si eu caut de inebunesc si nimica bai frate.. vecinu stie!
|
Quote:
|
m-am jurat ca daca crapa V6 (desi nu prea cred ca nu da semne) pun let orice ar fi!! Ca bani de OPC n-am!!!
|
oricum sti vre-un cip pt v6 ?
|
eu am chip la a mea de la Upsolute Austria. Chiar isi face treaba dar vreau sa ma duc sa-l mai forteze un pic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning