![]() |
Re: E36 - BMW Pitesti!...
Quote:
|
1 Attachment(s)
e cea mai cazuta pisica de pe net cred ca, nu vorbesc prostii ca a fost a mea:sad:, oricum arata mult mai bine pe atunci
|
Cand o vopsesti si pe asta cu negru? :) Inainte sa faci schimb sau cumperi o masina mai intreaba si tu in stanga si in dreapta despre istoricul ei...se mai gasesc cunoscatori.
|
dar are omu pisic!? ce mai vretzi! se citeste invidia in ochii vostri....
apropo....la cati a ami fost masina asta!? :) |
eu am luat-o de la cineva din brasov acu vreo 2 ani , era in stare jalnica, am vopsit-o, schimbat jante, una alta si am dat-o mai departe rapid ca nu era de tinut:cry:
|
Nu mai descurajati omul......ovi poate nu e aceeasi masina....nu il mai speria. Si ce te face sa crezi ca e cea mai cazuta pisica de pe net? Le-ai vazut tu pe toate? va place sa dati din tastatura...omul si-a pus masina pe net pt pareri, opinii si ceva modificari probabil....
|
ok poate exagerez cu cea mai cazuta, ce sa zic probabil mai trebuiesc bagati bani in ea, iar in leg cu masina sunt sigur ca e asta, daca caut prin casa cred ca mai am contractul de vanzare cumparare si iti spun seria de sasiu:D
|
Mie nu trebuie sa imi dovedesti nimic...stai linistit....dar mi se pare urat ce se intampla pe aici....omul se vede ca e entuziasmat de ea....si voi ii dati cu firma in cap. Si eu am auzit una alta de masina....dar prefer sa ii spun in fata, nu pe net....probabil in viitor o va scoate la vanzare.....dupa ce ii pune pozitii, leduri si o vopseste cu negru in partea de jos :)
|
atunci bafta la revanzare:D
|
Quote:
Am gasit eu alt 316 si mai cazut decat asta ... cu oalele strambe si semiaripile arcodeon ... ca sa nu mai zic de "linia" masinii care era ca mersul unui betziv. Si mai vroia si 6000 euro acum 1 an si ceva pe ea ... Omu dadea bonus bateria noua si un set de ferodouri ... si din masina cadeau shuruburile la 80 la ora :)) Prea Penal ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Astazi i-am cumparat aripa fata noua si i-am dat jos acctipildele, "aerisirile" alea de pe aripi si am prins toate panourile usilor bn (faceau putin zgomot)... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
chiar dak nu e cea mai ingrijita masina cocot v-a face din ea cea mai tare felina,am incredere toate masiniile care i-au trecut prin mana au ajuns intr-un sfarsit de invidiat ;) bafta si ai grija de ea ca si ea o sa aiba grija de tine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning