![]() |
Re: Machetele mele - quick_5hifter
misto colectie,imi place.mai ales charger-ul si murcielago
|
Quote:
Am mai adaugat 4 "bestii": 1)Plymouth GTX 1970 (Maisto 1:25) 2)Ford Mustang GT 1967 (Maisto 1:24) - in sfarsit l-am gasit! 3)Dodge Viper SRT-10 convertible 2002 (Maisto 1:24) 4)Mercedes Clk-GTR (Maisto 1:26). Poze cu ele nu am momentan, dar voi face cand voi gasi un aparat care sa le "puna in lumina" cum trebuie. |
Lamborghini Murcielago:
|
3 Attachment(s)
Dupa o noua incercare:
|
3 Attachment(s)
Merceder CLK-GTR (nu e chiar cea mai reusita macheta a celor de la Maisto, dar in fine...e un supercar si mi-am dorit sa-l am in miniatura):
|
Frumoasa...lipsesc desenele de pe ea...o faceau mult mai frumoasa :X
|
3 Attachment(s)
Si indraznesc sa mai adaug un supercar, pentru ca:
-nu mai am un alt supercar cu care sa-l grupez, am 3 in total si restul "babute"; -nu am mai postat de 2-3 saptamani din pricina internet-providerului de 2 bani, iar in seara asta merge un pic mai bine conexiunea... si mi-am permis sa profit un pic :D Imi cer scuze, stiu ca nu e permis, daca nu se accepta voi posta Viper-ul cu alta ocazie, cu voia Mariei Sale VODAFONE - Internet Provider in Medii Rurale si Nu Numai :lol: |
9 Attachment(s)
Lasam "tinerelele" la o parte si revenim la "oldies":
-Chevrolet Camaro SS 396 - 1968 - Maisto Special Edition - scara 1:24 -Shelby Cobra 427 - 1965 - Maisto Special Edition - scara 1:24 |
Quote:
|
Quote:
|
Oricum masina este relativ slab facuta. Scaunele cu sticker pe ele tot interiorul negru usile fluture sant sustiute de niste "picioruse" foarte fragile din plastic,iar masina este de fapt 1:26 (am si eu cu usile rupte :( )
|
Ai dreptate si cu calitatea, si cu marimea....asa am scris si eu prima data, 1:26, dar am uitat :oops:
Pacat! Oricum, daca o gasesc la aceeasi marime de la alt producator, o cumpar, iar pe asta o folosesc la altceva, poate chiar o dau cadou la vreun copilas :D |
Bravo mai Alex, se pare ca esti mare amator de chestii mici, atat la capitolul auto cat si la machete :D Ce pot sa zic altceva decat f tari toate! Vreo macheta Tico verde nu ai gasit? :-P
|
Tico 1/36 parca,am vazut pe site-ul unei firme chineze. E rosu si e super slab facut.
|
6 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri!
Tico n-am gasit nicaieri, nici nu m-ar interesa culoarea ca eu oricum ar trebui sa-l revopsesc... s-ar putea sa ma apuc sa construiesc unul :D Mai departe :arrow: Plymouth GTX: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning