![]() |
M-am interesat de mai multe cluburi si nu mi sa parut pana acum nimic serios, cu cine pot sa iau legatura pt a avea mai multe informatii despre acest club NSL?
|
cu Florica, GSI
|
-Ono pe aeroport in primavara la prima cursa cand ai venit cu baietelul tau pe podium , un tip ti-a inmanat cupa. Eu sunt aceala si daca doresti sa stam de vorba anunta-l pe Jabba (STi negru) sau SXC-ul pt ca am inteles ca va cunoasteti bine . (SXC= fostul M5 visiniu ). Numai bine.
|
adi acela vrea sa intre ca membru simpatizant :wink:
|
- Pe scurt in doua cuvinte. Am avut in veche structura si 3 sau 4 minori dar care intre timp au luat permise de conducere si au acum propriile masini.
- Intentionez sa fac din NSL-RO un club unde oamenii sa nu se certe......... stiu ca va fi greu dar cu pretul de a deveni un Club exclusivist am sa fac acest lucru. |
salut.vreau si eu sa intru in clubu vostru.ce trebuie sa fac?eu am prieteni in NSL dar sunt inscrisi pe craiova.
|
-Pai nu este nici-o diferenta intre Craiova si Bucuresti ....este acelasi NSL-RO numai ca trebuie sa te hotarasti de unde esti din buc sau cr........:))
|
Salutare tuturooooor !!
La Multi Ani si la cat mai multe \"gume\" explodate baieti !! Am reaparut si eu pe aici....sper sa nu ma fii uitat asa repede ! :D |
sal
un an nou cat mai bun! mereu am simpatizat clubul asta si sper sa fac si eu parte din el !! florica ti-am trimis pm. multa bafta in continuare
|
sal`tare
:lol: :lol: :lol: sal`tare.....mai am ceva de asteptat...cu referire la inscriere ..inca`s minor :lol: :lol: ..doar k simpatizant pot sa va \"ajut\" acu` :twisted: :twisted: .... va veni si vremea mea :D...multa sanatate si noroc in continuare :lol: :twisted: !
|
Re: sal`tare
1 Attachment(s)
Quote:
cu respect GSI-U |
-Inscrierile in Club reincep de la data de 1 Martie 2006.
|
Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA
salut baieti.. credeti ca as avea si eu loc in clublul vostru? acum am si carnet. si masina. id meu de mess cineva2002ro cine vrea sa vb cu mine.. platesc taxe.. cotizatii.. orice.. si as vrea si eu stickere pe masina
|
pei vorbeste cu GSi`u sau cu FLorica.... sau dute la garajul nospeedlimit din soseaua Mihai bravu nr 510A ! si il gasesti acolo pe florica ! azi nu stiu daca e !
|
nu mi-a raspuns nimeni pe pm.. se pare ca se cam doarme pe aici..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning