![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
ms frumos am sa fac poze mai detaliate si la centuri si la cutie !!!bafta si drumuri bune |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
In sfarsit, cineva care ma poate lamuri si pe mine: Spune-mi te rog cum ai prins FK-urile de podea. Presupun ca ai folosit sinele cu care vin echipate. Se potrivesc pe gaurile din podea? Daca ai putea pune o poza, ar fi perfect.
Alta chestie: unde/cum ai prins centurile? Pe laterale se pot prinde in gaurile existente (cea de pe stalp si cea din centru) sau ai dat alte gauri? In spate, cum ai procedat? Multumesc anticipat. |
17 Attachment(s)
Quote:
Quote:
si dupa cum am zis ieri am sa revin cu poze azi |
da asa mai zic si eu,ai grija acum la vopsit!o vopsesti interior exterior?sa dai bine cu grunt pe la suduri si incheeturi sa nu ai surprize....bafta
|
pana aici ajung multi!
de aici, iti poti alege doar tu daca va iesi bine, sau nu. ai 2 exemple, pentru fiecare stil de lucru (rau, bun): AYG....sau NIG... eu zic ca acum merita atentia maxima, pentru viitoare succese "oculare" stima! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Luci mai lucreaza un pic acolo ca vad niste umbre si sa nu-ti para rau dupa ce dai cu vopsea,parerea mea.
|
Quote:
da. dar nu am zis-o nici cu rautate, ci doar cu parere de rau, pentru ca ( a mia oara cand scriu asta pe acest forum) ai avut idei geniale pentru o dacie, ai bagat bani cu duiumu...si cand ai ajuns la ultima parte, sa pui putin osul la treaba, s-a dus totul pe apa sambetei... acum e doar ok, pentru alte chestii, si nu perfecta, cum ar fi putut sa fie salut |
Quote:
aaaa era sa si uit azi lenuta a prins culoare in sfarsit,dar totusi am si eu o intrebare are ceva dak masina a fost toata data in fiuller? |
Quote:
da, si l-am apreciat. dar sunt deja plictisit de cate ori am incercat sa accentuez ca il apreciez pentru banii bagati, si ideile lui, dar sunt profund dezamagit de forma finala a masinii...nu stiu... vorbesc alta limba? oricum nu mai conteaza, nu mai vreau sa aduc in discutie masina lui. salut, si ... multa atentie la detalii! |
Quote:
|
Quote:
mult succes in continuare prinde forma bv! |
Luci eu zic ca lasa-i pe cei ce vor sa te acuze si-n in rest nimic, macar sa ne ajutam unul pe celalat nu sa bagam zanzanie,am citit si eu cele de mai sus scrise,nu stiu de ce unii vor sa avem disc aiurea cand putem disc.frumos fara atacuri,eu zic ca cei care vor sa reproseze sa o faca in alte parti.Noi aici suntem toti prieteni si in rest nimic nu conteaza.Ma sa stii ca sincer nu am mai intrat pe mess de duminica las ca mai intru si eu seara sa disc.,sunt pe afara mai tot timpul
|
vrem pozeeeeee!!!!;)
|
Quote:
BTL-ule ai cea mai mare drepatate Azi promit ca o sa revin cu poze |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning