Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Daciotu` NT 22 TGR (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/84124-daciotu-nt-22-tgr.html)

VaLeX 26-07-08 20:42

Re: Daciotul meu ALB-ASTRU

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tryfy (Post 1662378)
1.Salve Valex!
2.Multzam de sfaturi.
3.Folia dupa 01.08 acusi :rolleyes2 (dupa RAR) ca trebuie trecuta in CI si culoarea noua
4.Semnale albe nu am gasit. da sper sa gasesc cat de curand.
5.Carligul e ca o polita de asigurare. nu ma deranjeaza chiar deloc. deci ramane acolo.. e mai sigur asa 8)
6.pe viitor incerc sa estetizez putin si interiorul, alte huse , alte alea:lol:
7.BAFTA si tie si tuturor celor care au un proiect in desfasurare, sau vor avea. cum mai am cate ceva nou, mai incerc sa dau publicului spre apreciere :-P

lasa ca le faci , toate la timpul lor :)

uite o semnatura ca tot era deschis Photoshop'ul :arrow:

salu'tare :D

Tryfy 28-07-08 11:59

TGR-BLAU

8)Merci mult Valex pentru semnatura, e chiar reusita. aveam si eu un gif da se pare ca nu vrea sa se GIF-uiasca:rolleyes2 deci de acu e piece of cake, sa trec de RAR, si sa continui proiectul 8)..

P.S. am semnatura noua :oops:

VaLeX 13-08-08 00:31

Re: Daciotul meu ALB

cand te duci la rar ? ...te'ai programat ? ..unde , pe net sau ai fost la sediu ? :)

Tryfy 15-08-08 08:26

TGR - BLAU

:shock:programare prin telefon. ca poti sa stai la RAR sa astepti mult si bine..si am sunat din fata RAR-ului sa imi fac o programare la ei.. pe 1 august am fost programat :lol:

:!:Am fost la RAR, :-Pam schimbat culoarea in cartea de identitate.. am schimbat si certificatul de inmatriculare ca asa se face acum:sad:

Am terminat cu actele. sunt in regula cu totul. acum nu stiu de unde sa iau o folie mai buna .. ziceai tu ceva de un negru limo.. se merita? daca nu, sa ionizez geamurile:rolleyes2? Astept si momentul pentru niste huse.. sa ma joc putin si cu interiorul8), eventual un alt model de volan.. orice numa sa nu mai fie scris Dacia nicaieri la vedere:oops:

buddy_lexx 23-08-08 19:28

imi place cum a iesit... si ce apreciez eu e k te`ai implicat direct in masina..nu doar financiar ci si fizic... bvo...! succes in continuare la proiect! sal`tare

VaLeX 24-08-08 16:07

Re: TGR - BLAU

Quote:

Originally Posted by Tryfy (Post 1697186)
:shock:programare prin telefon. ca poti sa stai la RAR sa astepti mult si bine..si am sunat din fata RAR-ului sa imi fac o programare la ei.. pe 1 august am fost programat :lol:

:!:Am fost la RAR, :-Pam schimbat culoarea in cartea de identitate.. am schimbat si certificatul de inmatriculare ca asa se face acum:sad:

Am terminat cu actele. sunt in regula cu totul. acum nu stiu de unde sa iau o folie mai buna .. ziceai tu ceva de un negru limo.. se merita? daca nu, sa ionizez geamurile:rolleyes2? Astept si momentul pentru niste huse.. sa ma joc putin si cu interiorul8), eventual un alt model de volan.. orice numa sa nu mai fie scris Dacia nicaieri la vedere:oops:

tryfy - nu fa prostia sa'ti ionizezi geamurile , ca in timp o sa inceapa sa'si piarda din calitate si o sa ti se "decojeasca" , nush cum sa'ti explic altfel , folia e cea mai indicata , ti'am explicat pe mess cum fac eu , daca te risti ..e talonu' tau :lol: , ziceam de folie super dark , LIMO STYLE , foarte inchisa , ziceam sa'ti pui pe spate d'asta si DARK pe fata :) ca sa nu se lege militianu de tine ...in rest mai vb vineri , ca vreau sa'ti mai si vad masina ca nu stiu ce i'ai mai facut ... :)

golidix 25-08-08 01:07

mai tryfy nu ai mai dat nici un semn de viata.... te-ai razgandit??????ca deja le-am plimbat prin tot brasovu dupa mine :D

Tryfy 26-08-08 10:15

Daciotul Blau

8)Valex, ne vedem vineri la stadion mai vorbim una alta. poate iau si folia pana atunci.8)
:oops:Golidix, scuze frate. am fost ocupat pana peste cap cu serviciul. ti-am lasat pe mess adresa. nu ma razgandesc eu asa usor:-P
:DBuddy - prefer sa stiu ca am facut si eu ceva cu manutza mea sa imi imbunatatesc masina, decat sa o las in garaj si sa ma duc cand ma cheama omul sa o iau acasa:oops: deci nu ma deranjeaza sa ma implic fizic.. mai invat cate ceva si prinde bine pe viitor:rolleyes2

Lymbutza 26-08-08 23:28

Felicitari , chiar pot sa zic ca imi place cum a iesit masina . Stopurile si capota in primul rand dau foarte bine . Si culoarea e f misto ! Bafta in continuare !

Tryfy 28-08-08 15:50

TGR - BLAU

:rolleyes2Merci mult, Lymbutza8), Daciotul e inca un WIP(Work In Progress), interiorul o sa fie urmatorul pe lista mea.. si o sa incep cu o folie decenta:lol: . Sper sa imi fac Daciotul sa arate din ce in ce mai bine, atat la exterior cat si la interior.:oops: Bafta :rolleyes2

VaLeX 28-08-08 16:11

o sa arate fratica :) daca te implici si mai "pleci" urechea si la ce mai zice lumea , o sa fie oke ;) ...ne vedem maine la stadion , din pacate nu pot veni cu masina , pleaca ai mei la Bacau , deci ma gasesti langa 05 ROX :)

buddy_lexx 28-08-08 20:23

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1720043)
o sa arate fratica :) daca te implici si mai "pleci" urechea si la ce mai zice lumea , o sa fie oke ;) ...ne vedem maine la stadion , din pacate nu pot veni cu masina , pleaca ai mei la Bacau , deci ma gasesti langa 05 ROX :)

vroia sa spuna "langa 15 ROX" da iarta`l..:))

VaLeX 28-08-08 21:11

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1720486)
vroia sa spuna "langa 15 ROX" da iarta`l..:))

te mai pui la o cifra ? (am vazut un Polo 05 ROX si mi'a ramas gandu la fetita aia) :D

Tryfy 29-08-08 07:56

TGR-BLAU

Sunt sigur ca o sa iasa ceva placut ochiului.. cand va fi sa fie:rolleyes2
Imi place sa iau in calcul si alte pareri decat ale mele..dar iau doar ce imi convine din ideile altora.. pentru ca vreau sa fiu cat de cat unic :-P

Valex, Buddy, ne gasim diseara prin mareata parcare a stadionului... va gasesc eu 8). Hai ca am taiat-o la servici.. ne vedem mai tarziu . Bafta:lol:

Tryfy 05-11-08 06:05

6 Attachment(s)
:oops:A trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic. am reusit sa foliez geamurile laterale spate mi-am rezolvat si problema cu butonul de la portiera dreapta fata, mi-am schimbat si husele .. am incercat sa fac o combinatie cu albastru si alb, intrucat cadranul de la ceasuri e vopsit cu alb.

Pozele sunt ceva mai recente insa nu cuprind noua infatisare a interiorului:rolleyes2.
vor mai urma zic eu cat de curand.

Rog un moderator sa modifice numele Thread-ului din "Daciotul meu ALB" in "Blau TGR" . multumesc anticipat.

Si acum pozele 8)

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning