![]() |
Re: Daciotul meu ALB-ASTRU
1 Attachment(s)
Quote:
uite o semnatura ca tot era deschis Photoshop'ul :arrow: salu'tare :D |
TGR-BLAU
8)Merci mult Valex pentru semnatura, e chiar reusita. aveam si eu un gif da se pare ca nu vrea sa se GIF-uiasca:rolleyes2 deci de acu e piece of cake, sa trec de RAR, si sa continui proiectul 8)..
P.S. am semnatura noua :oops: |
Re: Daciotul meu ALB
cand te duci la rar ? ...te'ai programat ? ..unde , pe net sau ai fost la sediu ? :)
|
TGR - BLAU
:shock:programare prin telefon. ca poti sa stai la RAR sa astepti mult si bine..si am sunat din fata RAR-ului sa imi fac o programare la ei.. pe 1 august am fost programat :lol:
:!:Am fost la RAR, :-Pam schimbat culoarea in cartea de identitate.. am schimbat si certificatul de inmatriculare ca asa se face acum:sad: Am terminat cu actele. sunt in regula cu totul. acum nu stiu de unde sa iau o folie mai buna .. ziceai tu ceva de un negru limo.. se merita? daca nu, sa ionizez geamurile:rolleyes2? Astept si momentul pentru niste huse.. sa ma joc putin si cu interiorul8), eventual un alt model de volan.. orice numa sa nu mai fie scris Dacia nicaieri la vedere:oops: |
imi place cum a iesit... si ce apreciez eu e k te`ai implicat direct in masina..nu doar financiar ci si fizic... bvo...! succes in continuare la proiect! sal`tare
|
Re: TGR - BLAU
Quote:
|
mai tryfy nu ai mai dat nici un semn de viata.... te-ai razgandit??????ca deja le-am plimbat prin tot brasovu dupa mine :D
|
Daciotul Blau
8)Valex, ne vedem vineri la stadion mai vorbim una alta. poate iau si folia pana atunci.8)
:oops:Golidix, scuze frate. am fost ocupat pana peste cap cu serviciul. ti-am lasat pe mess adresa. nu ma razgandesc eu asa usor:-P :DBuddy - prefer sa stiu ca am facut si eu ceva cu manutza mea sa imi imbunatatesc masina, decat sa o las in garaj si sa ma duc cand ma cheama omul sa o iau acasa:oops: deci nu ma deranjeaza sa ma implic fizic.. mai invat cate ceva si prinde bine pe viitor:rolleyes2 |
Felicitari , chiar pot sa zic ca imi place cum a iesit masina . Stopurile si capota in primul rand dau foarte bine . Si culoarea e f misto ! Bafta in continuare !
|
TGR - BLAU
:rolleyes2Merci mult, Lymbutza8), Daciotul e inca un WIP(Work In Progress), interiorul o sa fie urmatorul pe lista mea.. si o sa incep cu o folie decenta:lol: . Sper sa imi fac Daciotul sa arate din ce in ce mai bine, atat la exterior cat si la interior.:oops: Bafta :rolleyes2
|
o sa arate fratica :) daca te implici si mai "pleci" urechea si la ce mai zice lumea , o sa fie oke ;) ...ne vedem maine la stadion , din pacate nu pot veni cu masina , pleaca ai mei la Bacau , deci ma gasesti langa 05 ROX :)
|
Quote:
|
Quote:
|
TGR-BLAU
Sunt sigur ca o sa iasa ceva placut ochiului.. cand va fi sa fie:rolleyes2
Imi place sa iau in calcul si alte pareri decat ale mele..dar iau doar ce imi convine din ideile altora.. pentru ca vreau sa fiu cat de cat unic :-P Valex, Buddy, ne gasim diseara prin mareata parcare a stadionului... va gasesc eu 8). Hai ca am taiat-o la servici.. ne vedem mai tarziu . Bafta:lol: |
6 Attachment(s)
:oops:A trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic. am reusit sa foliez geamurile laterale spate mi-am rezolvat si problema cu butonul de la portiera dreapta fata, mi-am schimbat si husele .. am incercat sa fac o combinatie cu albastru si alb, intrucat cadranul de la ceasuri e vopsit cu alb.
Pozele sunt ceva mai recente insa nu cuprind noua infatisare a interiorului:rolleyes2. vor mai urma zic eu cat de curand. Rog un moderator sa modifice numele Thread-ului din "Daciotul meu ALB" in "Blau TGR" . multumesc anticipat. Si acum pozele 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning