![]() |
Re:
Quote:
|
Va rog sa va concentrati asupra subiectului topicului!
Ce vreti sa spun de putere? Nu am masurat si nici nu am unde sa o fac, in plus nu ma intereseaza cati cai are important e cum merge masina. Eu nu urmaresc numarul de cai fac ce trebuie facut bine acolo unde stiu si efectele vin de la sine. |
Sebastian, daca nu e secret, cam cat scoti pe sfertul de mila?
|
Re:
Quote:
|
[b]la un wrx sti , 4x4 si putstramb , vezi sa nu-ti pice :no: , in rest e ok :)
|
Sub 13 secunde ar putea insemna si 10 secunde pt care ar fi nevoie de mult mai mult decat 350 Cp. Dar asa e Seby nu ne spune nimik concret \"peste 300\" \"sub 13\" etc. Dar mi se pare corect, daca ar spune s-ar duce tot farmecul de la curse. :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Eu nu am harti scoase la imprimanta cu cifre pe ele. Merge bine nu merge se face sa mearga, eu sunt multumit, incantat de fapt si m-am saturat de discutii interminabile asa ca pot spune fara sa gresesc ca are peste 300 si scoate un timp mai bun de 13 secunde pe 400m. Cand spuneam mult erau discutii cand spun putin sunt discutii, cifra exacta nu o stiu nici eu. Va pot spune ca din prima prezentare ere vorba de un stagiu pe care l-am dezvoltat serios si am mai crescut inca o etapa foarte mare. Astept masinile puternice la start si o sa speculati voi dupa pe unde e puterea si eu poate va mai dirijez in directia buna. E bine asa? |
|
am vazut astazi Subaru si am ramas :shock: :shock: eu eram cam la 200 M si auzeam ceva zgomot si nu stiam ce e...si de-odata apare Sebi cu Subaru de m-am *** pe mine cand am auzit-o cum urla si fugea misto rau de tot!
|
domnu SEBASTIAN nu credeti ca ati cam impopotonat masina cu abtibilde ? ce e mult strica !
cat despre motor ...de ce nu puneti masina pe dyno ? sa vedem si noi daca e asa cum ati zis , sau poate va e frica ca nu va iesi asa cum v-ati asteptat ? |
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da asa este ! greseala mea !
oricum respect ptr masina d-nului SEBASTIAN. (cu mici retusuri o sa iasa perfecta) :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning