![]() |
Re: Negresa mea - B7 RS4
Te sfatuiesc sa uploadezi un filmuletz pe youtube cu ea si sa ne postezi link-ul:lol:
|
cand o sa fie cazul da :)
|
Cand incepem inscrierile sa ne dai cate o tura de caciula??
Eu vand bilete :D Felicitari pentru noua achizitie si sa o stapanesti sanatos. |
nu da ture ca e zgarcit :) e sefu de cartier el :))) sa zicem ca cititi direct pe youtube:
vrrrum vrruuum...si gata :) |
ba boule chiar nu aveam chef sa te plimb in seara aia ca nu aveam chef sa alerg masina :D
|
prea frumoasa masina...Am avut ocazia sa merg si eu cu un rs4 ..model mai vechi..de atunci m-am indragostit de rs4 :shock:..cred ca ai facut o alegere mai mult decat buna..Numai bine :-) sa ai parte de ea
|
2 Attachment(s)
Putina joaca...sper sa nu te deranjeze....
|
bine mah, chiorule, ho, ce nu mai tii la mistouri? zi mai bine ca nu trage janghina si gata. nu vrei sa te faci de ras.... :P :P ar trebui sa mai repetam seara...
ArcTicf0cs, si i-ai facut ....ce? |
fi si tu mai explicit in ceea ce vrei sa zici...parca esti C.I.A...imi dai numai indicii eu trebuie sa ghicesc ce vrei sa zici :|
|
:)) te-ntreaba ce i-ai facut la poze....
|
Se poate si niste poze cu interiorul ?
Frumoasa masinuta :D |
frumoasa frumoasa jucarie .... asteptam un filmuletz :D:D:D
apropo :)) unde se gasesc biletele ... pentru cate o tura cu masinutza ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: sa o stapanesti sanatos ! :-) |
E superba masina!! Sa o stapanesti sanatos. Bafta
|
O masina extraordinara! Sa ai grija de ea si cati mai multi km fara incidente. Bafta
|
1 Attachment(s)
superba, mai putin partea incercuita ;)
sa o alergi cu placere :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning