Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   LOCUL unde puteti provoca cele mai rapide SUBARU (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8376-locul-puteti-provoca-rapide-subaru.html)

ERY 29-09-05 09:31

:?:

ERY 29-09-05 09:31

:?:

slkamg 29-09-05 11:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Mai este un STI in Cta, tot din MR, care trage binisor. Nu vreau sa vb in numele lui chiar dc suntem foarte apropiati, dar la urmatoarea legala aproape sigur va participa.Sper sa reuseasca ceva, chiar dc are o mica problema la plecare. :cry:

PS. Andrei T cunoaste masina si proprietarul (Cosmin) despre care vb. :)

Pai parca a faramat motorul dupa ce la tunat la Koch tuning din germania.
Apropiati care in fata care in spate?

slkamg 29-09-05 11:55

Subaru sti al lui Andrei misca aproape de al lui Sebi.
Cu cuplu dinamita LR+NSL!

CeReS 29-09-05 14:15

Re: LOCUL unde poteti provoca cele mai rapide SUBARU

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
Quote:

Cine doreste sa provoace pe:
ONO
ALEX T
ANDREI T
SEBASTIAN S

toti posesori de SUBARU IMPREZA WRX STI

o poate face aici, urmand ca detalile sa se stabileasca ulterior.

Ca sa nu fie discutii va vom anunta si conditile standard in care se poate desfasura cursa:
distanta 400m echivalent a 1/4mila terestra
start de pe loc
sosire lansata.

Astea sunt cele mai rapide Subaru? Da-mi voie sa te contrazic. Al tau e aproape sigur din cate stiu eu. Poate si a lui Andrei T cu toate ca nu sunt convins ca-l face pe Staici. Cat despre Ono si Alex T stiu eu cel putin 1 care este peste ei. Si poate sunt si eu, dar asta se poate vedea doar pe pista.

Dupa parerea mea Subarul lui Staici este cam la nivelul lui Alex T sau putin mai sus sub al lui Andrei.
In ce te priveste am vazut masina la mare si am fost deceptionat, dar cujm ai spus lupta e deschisa.
Bafta!

Poate ma insel eu in privinta masinii lui Alex T despre care nu stiu decat ce am citit pe forum. A lui Staici are 460 cp la motor, 411 cp la roata pe dyno facut la Budapesta. De aceea am zis ca este pe langa a lui Andrei.

SEBASTIAN 29-09-05 22:34

Re: LOCUL unde poteti provoca cele mai rapide SUBARU

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Cine doreste sa provoace pe:
ONO
ALEX T
ANDREI T
SEBASTIAN S

toti posesori de SUBARU IMPREZA WRX STI

o poate face aici, urmand ca detalile sa se stabileasca ulterior.

Ca sa nu fie discutii va vom anunta si conditile standard in care se poate desfasura cursa:
distanta 400m echivalent a 1/4mila terestra
start de pe loc
sosire lansata.

Astea sunt cele mai rapide Subaru? Da-mi voie sa te contrazic. Al tau e aproape sigur din cate stiu eu. Poate si a lui Andrei T cu toate ca nu sunt convins ca-l face pe Staici. Cat despre Ono si Alex T stiu eu cel putin 1 care este peste ei. Si poate sunt si eu, dar asta se poate vedea doar pe pista.

Dupa parerea mea Subarul lui Staici este cam la nivelul lui Alex T sau putin mai sus sub al lui Andrei.
In ce te priveste am vazut masina la mare si am fost deceptionat, dar cujm ai spus lupta e deschisa.
Bafta!

Poate ma insel eu in privinta masinii lui Alex T despre care nu stiu decat ce am citit pe forum. A lui Staici are 460 cp la motor, 411 cp la roata pe dyno facut la Budapesta. De aceea am zis ca este pe langa a lui Andrei.

:roll: nu stiu de acest test facut de Florin S insa masina lui Andrei nu a fost pe stand nici o data.
In rest pista vorbeste!

SEBASTIAN 30-09-05 09:39

Nasol momentul asta in care nu ne provoaca nimeni.
Lumea tace si coace, face, isi fac masinile sa ne execute de aia cred ca e liniste. Dar ce noi dormim?

SEBASTIAN 30-09-05 09:47

Sigur sunt multi candidati aici si toti pot ataca ca sa intre in elita.
Cine invinge real unuol din cei de aici e clar ca se numara printre cei mai buni, iar lista e deschisa.
Florin Staici e clar pe lista.

ERY 30-09-05 10:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"slkamg\"

Vad ca iti arde de bascalie cu toate ca eu am afisat un anumit respect pentru TOTI cei care posteaza pe aici.
Nu iti permit sa ma iei la misto indiferent cine esti, atata timp cat eu nu ti-am adresat nici un cuvant de jignire.

aviator 30-09-05 17:36

Re:

Quote:

Quote:

Vad ca iti arde de bascalie cu toate ca eu am afisat un anumit respect pentru TOTI cei care posteaza pe aici.
Nu iti permit sa ma iei la misto indiferent cine esti, atata timp cat eu nu ti-am adresat nici un cuvant de jignire.

Nu faceam bascalie, nu te cunosc si nici nu stiu daca merita sa te respect sau nu ori sa-mi indiferent.
Ma refeream la care masina e mai in fata sau mai in spate, ca nu stiu doua masini lafel.
Daca ai inteles altceva a fost departe de intentia mea.

EvLSant0S 30-09-05 17:55

offf offf offf
vezi ca iar ai uitat sa-ti schimbi userele ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Morro 30-09-05 17:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
offf offf offf
vezi ca iar ai uitat sa-ti schimbi userele ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

bai scuze da chiar nu am mai putut sa ma abtin de la offtopic ...

MULT PREA TARE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EVOLUTION8 30-09-05 18:26

Quote:

offf offf offf
vezi ca iar ai uitat sa-ti schimbi userele Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
Foarte tare :lol: :lol: :lol: :lol:
Si eu cu scuzele pt. off topic.

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 30-09-05 18:39

je ANDY_SLC!

bai Aviatorule sau cum iti zice tie aici nu este vb de cine este mai tare sau pe cine sa respecti u!ca pana la urma nu stiu cine esti u de ar trebui sa te respectam noi pe tine!BAFTA si cele bune la baietii mei!

SEBASTIAN 30-09-05 19:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Quote:

Quote:

Nu faceam bascalie, nu te cunosc si nici nu stiu daca merita sa te respect sau nu ori sa-mi indiferent.
Ma refeream la care masina e mai in fata sau mai in spate, ca nu stiu doua masini lafel.
Daca ai inteles altceva a fost departe de intentia mea.

cE SPUNEAI SEI? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning