![]() |
Re: Ka-facatura neagra
350 de lei folia. Tocmai am terminat de dat masina cu ceara...straluceste al naibii de tot. Luni merg sa vedem cum punem niste neoane de interior,pe sub scaune(ceva de genul) si probabil pe la sfarsitul saptamanii neon sub masina(dar asta nu e foarte sigur). Oricum alea de sub masina daca vor fi vreau sa fie cu intrerupator cumva....
|
Nu am mai pus neoane....m-a tamponat un berbec.Pusti de 18 ani,incepator,cu permis de o luna se uita dupa femei pe strada si a intrat la semafor in mine.Partea buna e ca e flapsul de pe dreapta care era usor zgariat dar oricum nu necesita vopsire.Acum va fi inlocuit. Si tare urasc lucrurile astea...
|
care flaps ? spate sau fata ?
|
Dreapta spate.
|
bine ca nu e tabla
|
asta e naspa....tu bagi bani in masina si vine un fraier si intra in tine din neatentie...si banuiesc ca tot el comenta...ma rog...prea multi incepatori cu masini puternice!!!!
|
O masina foarte frumoasa dar eu i-as micsora garda la sol!
|
Quote:
I-am pus neoane azi.Pentru kitul de neoane exterioare inca astept oferte de preturi. |
unde ai pus neoanele ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Arata foarte bine neoanele astea!
|
Quote:
Flapsul meu ajunge tocmai saptamana viitoare cel tarziu joi. Intre timp va trebui sa "tatuez" pe masina un scorpion mic roz. Asa vrea nevasta-mea...:D |
Ar fi ca nu ca in perete pe masina, incerca sa o convingi sa renunte la idee :D
|
mai bine vopseste toata masina roz si scorpionul negru :)
|
Roz va fi trabantul. Unul decapotabil...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning