![]() |
Re: Motorina euro 4 sau euro 5 la motor 1,9 TDI Euro 3 ?
jockerbad are dreptate.. depinde si de stilul de mers. de exemplu eu schimb vitezele la o bora 1.9 Tdi 90 cp la 2800-3000 rpm max si alimentez numai sprint diesel si sunt multumit. Sunt de acord ca sprint diesel nu e cea mai buna dar eu cred ca pentru un Tdi euro 3 este buna
|
Eu nu schimb mai sus de 4500 si mi se pare buna :cry:
|
fratilor chiar nu merg subturat
schimb vitezele pe la 3000-3500 si tot am avut probleme cu sprint diesel |
cand am fost cu masina la tester ca facea ca un tractor
a venit un tip la mine si ma intrebat direct OMV sprint diesel?si mi-a spusca sunt injectoarele a spus ca la fel a patit si el cu un BMW sera 7 iar testarul a confirmat INJECTOARELE 1, 3 si al 2 da sa pice doar unul mai mergea in parametri |
Probabil tu ai un stil de condus prea sportiv. Tine de noroc aici, nu cred ca masina e in posesia ta de la kilometrul 0. Nu stii niciodata cum s-a mers cu ea si la ce a fost folosita. Unii folosesc doar OMW S.P. si nu au avut probleme.
Insa cea mai buna motorina e aia care e multa si umple mereu rezervorul. :-P |
ai dreptate
masina a avut 100.000 km cand am luat-o iar acum are 180.000km insa injectoarele le-am schimbat pe la 170.000 |
Poate a avut 100.000 cu 100.000 de km inainte sa o cumperi, nu stii daca s'au dat km inapoi si toate cele.
Insa cum ziceam, totul tine de alinierea planetelor.:D |
nu prietene a avut 100.000km pe bune
am duso si la vw tess de i-am facut test si mi-au confirmat kilometri |
Inseamna ca ai avut noroc. ;)
|
am deschis acest subiect de discutie acum vreun an si... intre timp masina a facut 80.000 km. cu sprint diesel. si merge perfect. dar..intr-o zi am citit acolo la proprietatiile ei... si vad ca au inceput sa bage bio diesel in procent de 4%.. la fel si la Mol... asa am mai citit ca bio dieselul nu e recomandat pentru TDI-PD... vedem ce-o urma :))
|
Acum nu se mai gasesc carburanti euro 3/euro 4 . Am trecut la euro 5.
Ce va recomand tuturor? Rompetrol. Daca nu va place motorina efix , cu siguranta veti ramane impresionati de ALTO. Eu nu am mai bagat de 1 an de la petrom ( imi murea motorul in mers , cand schimbam vitezele ). De atunci am folosit numai efix/alto si nu am avut nici o problema! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning