![]() |
Re: Lumma Design CLR X650
micut dar frumusel foc.ii sta bine in verde:-P
|
ce masina frumoasa... arata k o masina sport.. desi este un SUV.. ce sa mai.. este un BMW :X:X:X
|
Comici astia care zic despre masina ca e "cam mica" , "micut dar frumusel". Din moment ce masina de baza va fi un X6, cat de MICA credeti ca va fi masina? Ganditi si voi putintel asa.. ? ;)
|
L-au facut sa arate mai bine, parca nu mai seamana a camila cu o cocoasa!
|
Hulk revine, superb
|
Frumos.....azi am vazut 2 X6-uri stock superbe....poate vedem si X6-uri tunate si in Romania cat de curand :D.
|
x3 are stilul sau, x5 la fel...dar x6 parca e un mutant...si nu numai eu zic ci si reviste de specialitate...imi plac f mult bmw-urile...da x6 asta parca nu are stilul sau...parca e x5 cu spate de nush ce....ca bora combi cu spate de golf.
|
p.s. masina nu e mica deloc!
|
Ca design arata excelent dar la culoare nu ma prea incant la ce agresiva pare ar fi mers o culoare neagra .
Acum mai ramane de vazut si ce caluti va avea sub capota . |
mie imi place mai ales culoarea mea preferata este verde si oricum masina arate bn
|
ce zice unu zic toti
intelegeti ca culoarea e doar ptr show ca sa fie prezentata Salonul Auto de la Paris...fiecare proprietar care are bani sa isi cumpere un X6 si sa o mai si modifice are posibilitatea sa o vopseasca roz cu picatele verzi si portocali...e doar o vopsea...ce ati fi preferat sa o lase doar cu grundu pe ea? masina arata de nota 10 |
cica e mica =)) daca si asta e o masina mica , ia-ti ma un hummer ,oricum arata bestial ca sa nu iti placa
|
arata bestial :)
|
ARATA BESTIAL PE DRACU.
BMW A COPIAT INFINITI FX ,SI ACUM L-AU VOPSIT IN CULOARE FOLOSITA DE JAPONEZI LA MASINILE SPORT SI DE DRIFT. VAI MAMA LOR.DEJA NU MAI STIU CE SA FACA SI EI CA SA IASA DIN TIPARELE DE TUNING EUROPEAN CU JANTE, PRAGURI,SI NISTE PRELUNGIRI DE SPOILERE. MULTI VAD PUTIN CUNOSC. DACA VREI ALTCEVA ITI CUMPERI CEVA DEOSEBIT NU BMW. |
NO COMMENT. Masina arata nu bine, ci perfect.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning