![]() |
Re: Citroen C4 Facelift
ar trebui sa includa si o motorizare mai puternica sa concureze cu gti , focus rs, audi s3:twisted::twisted: si un volan mai din zilele noastre...ca ala parca strica tot...parerea mea ;)
|
Mie unul mi se pare foarte deosebit felul in care functioneaza volanul pe C4, si chiar e unul din zilele noastre, e destul de modern comparativ cu concurenta.
|
mie mi se pare idiot si lipsit de functionalitate:))
|
Motiveaza-ti afirmatia, chiar sunt curios de ce zici asta. E "idiot si lipsit de functionalitate" faptul ca centrul volanului ramane fix si gasesti toate comenzile desi volanul nu este in pozitia normala? Nu ma intelege gresit, sunt doar curios de ce ai zis ce ai zis :)
|
1 Attachment(s)
pai stai asa... mainile tale se misca o data cu volanul. ar trebui sa fie mai usor de gasit in cazul clasic, nu sa iei mana ca sa schimbi.
si in al doilea rand, eu de exemplu pun palma mainii stangi ca sa o odihnesc si sa iau viraje in cazul in care acestea nu sunt dure chiar in partea mentionata in poza. la un c4 mi-ar fi imposibil si m-ar deranja mult |
a, da si sa nu mai spun ca cele 2 spite orizontale sunt complet non-sportive si cretine, pantru ca de obicei deasupra lor tii degetul mare cand ai de gand sa conduci sportiv (sa tii volanul cu ambele maini), sau doar cand conduci cu o mana. e o pozitie a mainii confortabila si buna
|
Quote:
[0o)(iii)(iii)(o0] |
amphetamine, mersi de raspuns. Imi place ca mi-ai dat un raspuns pertinent, si ai dovedit ca ai cap, nu ca majoritatea pustilor de aici carora nu le place ceva "pt ca asa vor ei" :D Eu am condus si C4, si Astra (care ai dat tu exemplu) conduc zilnic, si desi este ceva mai deosebit, cred ca in timp te poti obisnui cu volanul de C4.
|
si eu am acelasi model de astra si m-am obisnuit prea mult cu acest tip de volan. mai am boala sa plimb degetele pe cusaturile de la pielea de pe volan (in trafic orice e mai interesant:)))
nu spun ca nu m-as obisnui cu volanul de c4, m-as obisnui chiar foarte bine, dar nu mi-ar placea. si ma mai enerveaza ca varianta coupe se vrea sportiva, dar un astfel de volan (unul din cele mai importante aspecte ale interiorului unei sportive) pur si simplu nu se potriveste. ar fi trebuit macar la coupe sa faca abstractie de el... dar, atat timp cat se cumpara, inseamna ca sunt multi oameni carora le place, si in fond asta conteaza, nu sa-mi placa mie, pentru ca nu am de gand s-o cumpar, ci celor care au in vedere acest lucru |
sunteti offtopic fratilor....aici se vb de citroen si faceliftul sau....nu de opel...
on topic - ce au frantuzii astia frate cu farurile alea..parca le-au facut mai mari... |
discutam despre volanul c4 si am dat ca exemplu de volan clasic cel de pe astra g... ca de pe alt citroen c4 era imposibil:))
|
Quote:
|
Cred ca o sa ne fie foarte greu sa deosebim noul C4 de cel vechi. Una peste alta modificarile sunt multe insa nesemnificative. Cei de la Citroen ar trebui sa invete de la Romanii nostrii, ati vazut Loganul asta cu facelift ce bine arata.
|
cine are ochi format il deosebeste...
|
Facelift:)):):))....Asta da facelift revolutionar:)):)).Sincer penibil!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning