![]() |
e bomba ideea
am vrut sa propun si eu .. dar .. nu-mi permit :) ma bucur ca ai facut-o tu .. o sa se calculeze ... :P si daca merge ... nu pot sa zic decat ca o sa fie cel mai frumos revelion + zi de nastere :P (sunt nascut pe 1 ianuarie) so .. e dubla petrecere ptr mine:P :D astept cu nerabdare un raspuns |
asteapta,dar stai la rand :P
|
io unu zic sa va ganditzi bine ... k sperantza noastra e la voi .. hai poate rezolvatzi ceva ... ia vedetzi ?!?!? deci ar fii o super .. mega chestie ... ganditi`va bine ...
|
din kte stiu,urmeaza craiova 22 oct
|
si inainte de 22 , urmeaza 2 :lol: :twisted:
LA MULTI ANI Midnight !! |
1 Attachment(s)
[quote CT-81-ERY]PS. MR Cta multumeste in mod special lui JKV.....Prietenii stiu de ce. Si Theacher'S deasemena [/quote]
Merci, merci...placerea a fost de partea mea.Sper ca v-ati simtit bine week-end-ul asta si ca a meritat drumul, banii si oboseala. V-astept cu bratele deskise si cu gheata in congelator ;) peste 2 saptamani. Sau poate va \"calcam\" noi vinerea viitoare pe meleaguri. Mai jos o poza cu cei 2 frati ai nostri: cel din brate, si cel verde de pe fundal. As putea zice: FRATII stiu de ce.... MR Constanta RUUULZ!!!! Va pupa fratili vostru. |
Re:
Quote:
V-astept cu bratele deskise si cu gheata in congelator ;) peste 2 saptamani. Sau poate va \"calcam\" noi vinerea viitoare pe meleaguri. Mai jos o poza cu cei 2 frati ai nostri: cel din brate, si cel verde de pe fundal. As putea zice: FRATII stiu de ce.... MR Constanta RUUULZ!!!! Va pupa fratili vostru.[/quote] aoleoo .. era si profesoru intre voi si fratele j&b .. aoleoo a fost rau de tot :) psst am si eu o intrebae ce este peste 2 saptamani ?!?!? |
Re:
psst am si eu o intrebae ce este peste 2 saptamani ?!?!?[/quote]
Aaaaaa...peste 2 saptamani este salonul auto....:ciggy: |
Re:
Quote:
Aaaaaa...peste 2 saptamani este salonul auto....:ciggy:[/quote] LUPIII BAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: hahah treaba ... am si uitat de el :) ... deci iar se face brigada de omorat sticle ?? |
La Multi Ani Midnight Racers !!! Sa traiti si sa infloriti din ce in ce mai mult. Un an in care s-au vazut multe, un an in care s-au intamplat multe, un an plin de realizari la care altii doar au aspirat sau inca mai lucreaza. Felicitari.
|
Re:
Quote:
CU RESPEKT MIKUTU!!! |
Re:
Quote:
CA BINE ZICI HONDARE CU MULTA MODESTIE SI EU ZIC LA FEL.... MULTUMIM PT APRECIERI |
asa multe felicitari pt anul trecut ?????dar acum (adica anul asta)!!!!o sa spargem norma!!!!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
cu placere Florica dar sa nu uitam cine a inceput primul....poza e pe site doar :lol: .iti sunt datoare cu o tigare :wink: sper ca bricheta ai recuperat-o :lol: .
intradevar super petrecere,super distractie super oameni.....si poate vb lu psycho......poate ne vedem cu toti de revelion.....ar fi pre frumos. |
Macar de revelion sa ajung si eu :(
Asta daca o sa se faca ceva :?: Sper ca da :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning