Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   LA MULTI ANI 1 AN MR-CUM A FOST LA PETRECERE!!! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/8355-ani-1-an-mr-petrecere.html)

EvLSant0S 25-09-05 23:57

e bomba ideea
am vrut sa propun si eu .. dar .. nu-mi permit :)
ma bucur ca ai facut-o tu ..
o sa se calculeze ... :P
si daca merge ... nu pot sa zic decat ca o sa fie cel mai frumos revelion + zi de nastere :P (sunt nascut pe 1 ianuarie) so .. e dubla petrecere ptr mine:P :D
astept cu nerabdare un raspuns

CZR 26-09-05 00:01

asteapta,dar stai la rand :P

Psycho 26-09-05 00:03

io unu zic sa va ganditzi bine ... k sperantza noastra e la voi .. hai poate rezolvatzi ceva ... ia vedetzi ?!?!? deci ar fii o super .. mega chestie ... ganditi`va bine ...

CZR 26-09-05 00:04

din kte stiu,urmeaza craiova 22 oct

Al3xius 26-09-05 00:26

si inainte de 22 , urmeaza 2 :lol: :twisted:

LA MULTI ANI Midnight !!

JKV 26-09-05 00:41

1 Attachment(s)
[quote CT-81-ERY]PS. MR Cta multumeste in mod special lui JKV.....Prietenii stiu de ce. Si Theacher'S deasemena [/quote]

Merci, merci...placerea a fost de partea mea.Sper ca v-ati simtit bine week-end-ul asta si ca a meritat drumul, banii si oboseala.

V-astept cu bratele deskise si cu gheata in congelator ;) peste 2 saptamani. Sau poate va \"calcam\" noi vinerea viitoare pe meleaguri.

Mai jos o poza cu cei 2 frati ai nostri: cel din brate, si cel verde de pe fundal. As putea zice: FRATII stiu de ce.... MR Constanta RUUULZ!!!!

Va pupa fratili vostru.

Psycho 26-09-05 00:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"JKV\"
[quote CT-81-ERY]PS. MR Cta multumeste in mod special lui JKV.....Prietenii stiu de ce. Si Theacher'S deasemena

Merci, merci...placerea a fost de partea mea.Sper ca v-ati simtit bine week-end-ul asta si ca a meritat drumul, banii si oboseala.

V-astept cu bratele deskise si cu gheata in congelator ;) peste 2 saptamani. Sau poate va \"calcam\" noi vinerea viitoare pe meleaguri.

Mai jos o poza cu cei 2 frati ai nostri: cel din brate, si cel verde de pe fundal. As putea zice: FRATII stiu de ce.... MR Constanta RUUULZ!!!!

Va pupa fratili vostru.[/quote]

aoleoo .. era si profesoru intre voi si fratele j&b .. aoleoo a fost rau de tot :)

psst am si eu o intrebae ce este peste 2 saptamani ?!?!?

ERY 26-09-05 08:52

Re:

psst am si eu o intrebae ce este peste 2 saptamani ?!?!?[/quote]

Aaaaaa...peste 2 saptamani este salonul auto....:ciggy:

Psycho 26-09-05 12:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
psst am si eu o intrebae ce este peste 2 saptamani ?!?!?

Aaaaaa...peste 2 saptamani este salonul auto....:ciggy:[/quote]

LUPIII BAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

hahah treaba ... am si uitat de el :) ... deci iar se face brigada de omorat sticle ??

Hondarul 26-09-05 22:37

La Multi Ani Midnight Racers !!! Sa traiti si sa infloriti din ce in ce mai mult. Un an in care s-au vazut multe, un an in care s-au intamplat multe, un an plin de realizari la care altii doar au aspirat sau inca mai lucreaza. Felicitari.

micutzu_mrc 27-09-05 12:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
La Multi Ani Midnight Racers !!! Sa traiti si sa infloriti din ce in ce mai mult. Un an in care s-au vazut multe, un an in care s-au intamplat multe, un an plin de realizari la care altii doar au aspirat sau inca mai lucreaza. Felicitari.

MULTAM MULT HONDARE PT. URARI SI CELOR CARE AU FOST ALATURI DE NOI PANA ACUMA!!!

CU RESPEKT MIKUTU!!!

Raz 27-09-05 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"

CA BINE ZICI HONDARE CU MULTA MODESTIE SI EU ZIC LA FEL.... MULTUMIM PT APRECIERI

TOBA^ 28-09-05 02:35

asa multe felicitari pt anul trecut ?????dar acum (adica anul asta)!!!!o sa spargem norma!!!!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

blonda 28-09-05 20:10

cu placere Florica dar sa nu uitam cine a inceput primul....poza e pe site doar :lol: .iti sunt datoare cu o tigare :wink: sper ca bricheta ai recuperat-o :lol: .

intradevar super petrecere,super distractie super oameni.....si poate vb lu psycho......poate ne vedem cu toti de revelion.....ar fi pre frumos.

Insanity 30-09-05 23:44

Macar de revelion sa ajung si eu :(
Asta daca o sa se faca ceva :?:
Sper ca da :!:

All times are GMT +2. The time now is 13:57.

- Copyright 2026 4Tuning