Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   DRIFT & BURN SESSION - Duminica - ora 13.00 - BANEASA SHOPPING CITY (https://forum.4tuning.ro/550-drift-and-burn-session-duminica-ora-13-00-baneasa-shopping-city.html)
-   -   FILME complete - DRIFT & BURN SESSION - Baneasa - VOTEAZA (https://forum.4tuning.ro/550-drift-and-burn-session-duminica-ora-13-00-baneasa-shopping-city/83536-filme-complete-drift-and-burn-session-baneasa-voteaza.html)

MARI_NSL 08-07-08 00:50

Re: FILME complete - DRIFT & BURN SESSION - Baneasa - VOTEAZA

io zik ca vop-u merita :D

Claudia 08-07-08 00:51

SIT: s-a comportat bine pt motorul pe care il are, dar cam haotic
LAFul rosu: a facut treaba motorasul ala, dar greu se controlat... sofer nebun, drifturi reusite.
Urs rosu de Germ.: se putea mai bine, masina cu potential
FUG: imi pare rau ca a atins masina...(si tocmai pe aripa aia). S-a descurcat dar s-a vazut ca era loc de mai bine
LAFul negru: nu zic decat ca mi-a placut mai mult dupa ce s-a schimbat soferul
LDZ: O masina frumoasa, silentioasa....si cuminte
VOP: mi s-a parut cel mai aproape de cerinte, drept pt care ii ofer votul meu
EPU: mi-a placut, dar mi-ar fi placut mai mult daca mai dadea drumul la frana un pic
MHT: are rost sa comentez? Pacat de masina...
RRM mi-a placut cum a controlat-o...BOh de asemenea. Fara cuvinte pt HAI si KNS!
Felicitari tuturor pt participare!

cipi 08-07-08 01:12

Macar eu recunosc din prima, am votat subiectiv EPU si cu asta basta(daca nu votam LDZ).
Am votat la fel ca si Gratzian si Zoliat, poate ei au fost mai obiectivi ca mine.
Partea frumoasa e ca putem sa bifam si o intalnire E30, peste 20 de masini prezente si 3-4 absente notabile, care practic au facut 90% din show.

Au facut treaba HAI, KNS, RRM, BOH.

kreatza 08-07-08 01:12

Dupa parerea mea toti au dat ce au putut dar mai trebuie sa luam in considerare si alte aspecte.Nu stiu cum au fost celelalte masini dar LAF-ul negru nu a avut servo-directie(iar dak unii spun k nu conteaza, parerea mea este k, conteaza destul).
Toti au fost super si succes in continuare.

cipi 08-07-08 01:16

Putini au avut servo pe masina, si conteaza o caseta scurta cu servo( de pe E36 pe E30 8) )

Gratzian 08-07-08 01:30

Quote:

Originally Posted by cipi (Post 1634000)
Macar eu recunosc din prima, am votat subiectiv EPU si cu asta basta(daca nu votam LDZ).
Am votat la fel ca si Gratzian si Zoliat, poate ei au fost mai obiectivi ca mine.
Partea frumoasa e ca putem sa bifam si o intalnire E30, peste 20 de masini prezente si 3-4 absente notabile, care practic au facut 90% din show.

Au facut treaba HAI, KNS, RRM, BOH.

sorry
noi nu am vrut sa votam, dupa ce am facut topicul, am facut niste teste, si uitasem ca am pus topicul online...
daca vroiam sa inclinam balanta cumva... il declaram castigator direct... dar din moment ce am facut poll, e logic ca nu inclinam catre nimeni in special.

stiti ca noi nu votam in poll-uri in general tocmai din acest motiv, ca sa nu influentam votul

ne cerem iertare, am vazut prea tarziu, si nu mai avea rost sa restartam pollul...

B-69-TIT 08-07-08 03:53

Votez LAF-ul rosu, pt ce are sub capota. Pacat ca a cedat grupul... ar fi reusit mult mai mult.

COXrazvan 08-07-08 08:27

SIT-u cam haotic...!!!!!!!!!!!! de ce -CLAUDIA- ?mie nu mi sa parut ...sau nu iti place de el ca om...daia sa comportat haotic.... daca te uiti mai bine omu este in fruntea tuturor si la propriu si la figurat...asa ca retragetzi cuvintele.

Claudia 08-07-08 10:26

Quote:

Originally Posted by COXrazvan (Post 1634175)
SIT-u cam haotic...!!!!!!!!!!!! de ce -CLAUDIA- ?mie nu mi sa parut ...sau nu iti place de el ca om...daia sa comportat haotic.... daca te uiti mai bine omu este in fruntea tuturor si la propriu si la figurat...asa ca retragetzi cuvintele.

Mie mi-a placut, si e chiar masina pe care mi-o doresc(motorul). Pe om nu-l stiu si nu e nimic personal. Am auzit ca la liniute e chiar bun. Am numit "haotic" faptul ca nu mi s-a parut fluent... dar asta s-a intalnit la cam toti, din cauza stalpilor. Oricum apreciez talentul tuturor, intr-o zi sper sa particip si eu alaturi de ei.
Acum nu te supara pe mine ca nu ai de ce! Fiecare are dreptul la o impresie.... si sincer dupa VOP, SIT-u mi-a placut cel mai mult. Bafta!

magicklubmixx 08-07-08 10:38

Super program SITu. Bravo. Eu zic ca iti meriti un loc al tau acolo sus. Bafta si numai bine!

DONU' 08-07-08 11:29

Am votat SIT-ul pentru ca e bun!
A exersat mult, s-a format si se perfectioneaza din ce in ce mai mult!
Are potential! E de-al nostru! :peace:

jakal 08-07-08 11:38

SIT-ul are bolcant pe masina de putin timp si eu zic ca s-a descurcat excelent...
e primul concurs la care apare si nu a avut prea mult timp sa invete sa faca cercuri si drifturi.....bineinteles ca l-am votat......

RRm mi-a placut mult.....
laf-ul rosu e tare ......pacat ca a picat ambreiajul........
ursul rosu e de spania nu de germania..:)))..(ca doar a fost a mea)......:))
MHT.............0
cit despre KNS si HAI nota 20.....

si felicitari pt toti participanti.......

DONU' 08-07-08 12:08

Quote:

Originally Posted by COXrazvan (Post 1634175)

Razvan, forumul este deschis pentru intrebari, raspunsuri si in primul rand pentru PARERI.
Nu l-a injurat nimeni pe SIT-u.
Lumea intra aici si isi spune parerea personala.
Nimeni nu e obligat sa-si retraga cuvintele atata timp cat nu injura.
Parerile personale nu sunt intotdeauna in favoarea celui care vrem noi...
Oricum, se vede si din filmare ca SIT-u s-a descurcat onorabil, desi e micutz motorul. ;)

MC Mate 08-07-08 12:33

Quote:

Originally Posted by COXrazvan (Post 1633962)
foarte frumos... in fine nu stiu pe ce o fii castigat MC MATE ...dar deh yo nu pot decide...din toate filmele SIT-u a fost aproape...mai bine zis a cam executat toate probele bine si plus de asta a mai facut si senzatie spre deosebire de ceilalti participanti care nu au putut sa isi tzina masinile si sa execute ca la carte probele(exceptand HAI&KNS > ptr toata stima) SIT-u mie mi s-a parut cel mai aproape de realiate ...in schimb ceilaltzi nu stiu...in fine >Hai cu SIT-u pe locu 3 k merita din plin...BRAVO...

am mituit juriul si asa am castigat ;)

magicklubmixx 08-07-08 12:37

Se suspenda titlul... :)) Felicitari man...Desi motorul lui Situ e mult mai mic decat al tau...Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 06:42.

- Copyright 2026 4Tuning