![]() |
Re: Porsche 911 Cabriolet placat cu aur
Din moment ce aceasta persoana are bani si nu are ce face probabil cu ei,normal ca s-a gandit sa o faca "unica" in acest stil putin mai "excentric" as putea zice.Nu inteleg ce au unii de pe forum care zic ca daca ar fi avut bani,nu ar fi procedat asa ci,ar fi facut un tuning ca la "carte".Domnilor,decat sa iasa un tuning ca la "carte" cum sunt atatea si atatea masini frumoase pe mapamond,s-a gandit sa faca un lucru mai "straniu" si anume placatul cu aur...In asa mod ai sa tii minte ..."este un RUS cu un porche placat cu aur in RUSIA"...Nu stiu cate masini mai sunt intr-o astfel de ipostaza...Sa fie unul dintre voi in locul lui si vedeti ce bine v-ati simti din 2 puncte de vedere:sa stii ca ai o masina mai unicata care iese din "tipar" si multi money8)
|
oare cand il loveste un amarat cu o dacie cum se manifesta!?
da o dacie de aia de cazi din ea...ruginita vai de ea! :D |
Sa fim seriosi.....multi sunt in lume care nu stiu ce sa faca cu banii...si ATUNCEA se nasc IDEI ca cel de fata......eu de unul zic cai Kitch.intr-adevar. Mai bine se simte proprietarul cand il conduce oare???
Ahh si alta chestia....oamenii de acolo...rusii oricum nu sunt prea prietenosi.....ala isi lasa masina pe strada....sau i se fura o placuta de aur....sau iau hotoo cu ei o USA intreaga;))) Plafonu.....din ce ii..?? Daca masina ii din aur auncea plafonu ar trebui sa fie macar din petrol ,sau ceva asemenea;)))) |
pt cei care zic ca de banii aia ar fi facut un tuning e impropriu spus....si el tot asta a facut ...tuning=modificare ,lucru pe care el l-a facut din plin ...voi o faceati extra sport cu 1000 cp si 60 de kg de boxe cu monitoare ,el a placat-o .Sincer nu-i pe gustul meu dedloc....dar singurul lucru care imi place la masina sunt iriziatiile alea marfa ...
|
mijto rau..da cum faci daca o gasesti zgariata sau lovita in parcare:(
|
Te duci cu ea la bijutier. Probabil daca era in Romania in poza apareau si niste romi care dezlipeau placutele de aur sa si le puna la gat. Oribila, gen idiotii aia de arabi care isi pun diamante la schimbatoru de viteze si oamenii de la ei din tara mor de foame si sete.
|
Masina de manelisti :lol: daca avea nr de romania sigur era a lu copilu de aur sau a lu guta....etc :)))
Deaja asta nu mai e tuning:???: |
Quote:
|
interesanta ideea, da nu prea ma inpresioneaza, e cam tiganeala.......
sa zicem ca nu a vrut sa isi ia numai porsche, da nu ii trebuiau 200.000 sa o tuneze si la bani aia nu stiu ce iesea........(dak stia putzin si o ducea la un tuner de firma) |
...tiganeala!!!!!...
|
Asta e pt guta ???? :))))))
|
Quote:
|
nu mi place.. nu mai stie cum sa faca reclama.. cacamas pe el. a stricat frumusete de masina..
|
super marfa..se vede ca tine la masina..si eu as face la fel daca as avea 20 kg de aur...si 50 de bodyguarzi care sa imi pazeasca masina cat timp beau cafeaua pe dorobanti...nu de alta da poate ma-s trezi fara jumate de masina cand mias termina cafeaua..:D
|
KITCH,roman sa fii si sa ai surubelnita in buzunar
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning