![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: KIT-uri distributie la PRET SPECIAL
salut! cat costa un kit de distributie pentru un golf IV; 1,4 ; 16 valve; motor AXP si care ar fi termenul de livrare?
|
salut,la ce pret ajunge pompa de apa pt o kia rio 2002.
merci |
Salut m-ar interesa pt un seat cordoba 2001 1.9 tdi 90 cp cat costa kit de distributie complet. ast raspunsu multumesc anticipat!
|
nu cred ca are rost sa mai incercam...nu vedeti ca nu se mai raspunde..am incercat si printr-un formular la ei pe site si tot degeaba..
|
da ai dreptate cpx07 defapt suntem in romania ce pretentii ai , noi si negustoria....la pamant.
|
nu pot folosi formularul pt ca n-am talon...rally car:)
zi-mi un pret te rog pt kid distributie motor vw 9A (corrado passat) |
Quote:
Da-ti un tel ca se rezolva mai rpd.. :) |
sal...cat costa kitu pt o alfa romeo 156 2.0 jts ...din 2002
|
Sa amintim ca INA profuce inca din 2004 rulemtzi si alte accesorii auto si nu numai pt automobile si la noi in tara si are peste 150 de fabrici situate in toata lumea...
|
salut pt un megane 2 hatchback din 2004 1,6 16v un pret cu tot kitul ????curea intinzator etc.......un pret????
|
Salut,
Pentru un Ford Mondeo 1.8 16V 115CP, din 1995, cat face un kit de distributie complet? Multumesc |
Salut, ma intereseaza un kit complet de VW Golf 5 2.0 TDI 103 kW, tip motor BKD. Multumesc
|
salut ! un kit de distributie la un renault 19 1.8 16v 136cp :-Psport , curele, etc pompe ....
un pret si in cat timp se livreaza multumesc anticipat |
Salut, pentru un volkswagen Golf 5, cod motor BKC, serie identificare wvwzzz1kz5p073754 ma intereseaza cat ma costa un kit de distributie si daca poti sa-mi dai pretul pentru fiecare piesa in parta
|
Kit distributie VW GOLF V =428ron
curea Contitech si role INA |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning