Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/279-discutii-honda-acura.html)
-   -   CLUB HONDA ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/279-discutii-honda-acura/8324-club-honda-romania.html)

JKV 24-10-05 11:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Civic Type R rosu, aprilie 2005, 2.0 i-VTEC 200cp
7000km rulati (am masina la firma cu care umblu)
deocamdata stock, dupa prima revizie urmeaza air box BMC, cat back Invidia(cred) si un reflash la Hondata(asta o sa fie mai greu)
Deja gumele mele sunt praf :twisted: , o sa bag altele, dar inca nu stiu ce...
Dotari: scaune Recaro, volan Momo, stopuri clare, xenon, a/c

Poze...in curand. :)

PS: jkv-ule, tu erai intr-o duminica la triumf in Buc, acum 1 luna si ceva, in honda aia gri? eram in fata ta. :)

PPS: salutare achim...vezi ca ti-am dat un pm.

Posibil...nu-mi aduc aminte exact...oricum eu sunt foarte usor de recunoscut pe sosea din multe puncte de vedere. In primul rand masina, e mai rara prin Bucuresti, culoarea inchisa nu se pune, dar se pun sticker-ele cu MR de pe luneta si parbriz si nu in ultimul rand, B-xx-JKV zic eu ca e destul de evident, nu? :D :lol:

P.S.: Nu ezitati sa ma claxonati daca treceti pe langa mine, imi gasesc oricand timp cateva minute sa vorbesc cu un proprietar de Honda. :D

3X7 01-11-05 10:14

eu detin un CTR rosu, oct 2005, 1800 km rulati, momentan in garaj de vreo doua zile... in garaj pentru ca mia expirat dovada de circulatie provizorie. :roll: important e ca sunt super multumit de ea si cami place mult. :wink:

p3rv3r5ul 06-01-06 10:21

scuze ca ma bag asa..nu sunt posesor de honda dar vreau sa devin. intrebarea este urmatoarea: de ce nu se gaseste si pentru mine un civic de prin `92-`95? stiu ca sunt masini relativ ieftine si foarte fiabile...am sunat la toate anunturile pe care le-am gasit pe paginile de specialitate si toate sunt vandute sau nu mai vor sa le vanda.are cineva vreo cunostinta care vinde asa ceva?chiar ma intereseaza..nu vreau nici o fitza pe masina pentru ca oricum o voi personaliza...multumesc anticipat

fanete 06-01-06 14:51

2 Attachment(s)
eu.... aaa... eu... am un civic de 70 cai ..... dar promit ca pina la vara o sa ii inmultesc . nu stiu cum dar o sa fac tot posibilul
a, si am uitat sa zic , este din 92, are 130 si ceva de mii de kilometri, aer conditionat si nu are turometru ( :( ) deocamdata este stock masina dar nu pentru mult timp
si acum cateva poze
cred ca o stiti, precum le stiu si eu pe celelalte pentru ca sunt destul de putini fani honda in romania... pacat.

p3rv3r5ul 06-01-06 20:11

sincer, este o adevarata bijuterie...nu e de vanzare?nu cunosti pe nimeni care sa vanda asa ceva?

fanete 06-01-06 22:01

ma.... ce sa zic, nu este de vinzare
dar mai cauta ca ai sa gasesti, eu am cautat vre-un an jumate :d

p3rv3r5ul 07-01-06 09:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fanete\"
ma.... ce sa zic, nu este de vinzare
dar mai cauta ca ai sa gasesti, eu am cautat vre-un an jumate :d

la ce pret ai facut rost de ea? cat costa in momentu` de fata una stock asa cum a fost lasata de la mama natura?

fanete 07-01-06 16:42

asta pe care o am eu este foarte bine intretinuta si pretul ei este undeva in jur de 3700-4000 oiro. eu unul daca as vindeo atit as cere pe ea

p3rv3r5ul 07-01-06 16:51

ce optiuni are masina din fabrica? pe mine ma intereseaza un absolut \"cheala\" pentru ca va suferi modificari majore atat la interior cat si la exterior

AdiNX 08-01-06 21:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"p3rv3r5ul\"
la ce pret ai facut rost de ea? cat costa in momentu` de fata una stock asa cum a fost lasata de la mama natura?

mane, varu'meu si-a luat civic (model de prin 95 aja nush exact) la mana a doua si a dat €5000 pe ea, ce-i drept in stare f buna din cate am inteles. singura modificare de care mi-a pomenit a fost un subwoofer d'ala bazooka pe care si l-a pus in portbagaj :D

Napster@ 21-02-06 01:31

Honda mea

2 Attachment(s)
Ma scuzati ca ma bag si eu!
am civic eg 4, 90 ps, nu am facut prea mult la ea da in vara am de gand sa o fac si sa ii bag si un vtec motor inauntru dar nu stiu unde sa gasesc unu :) daca mati putea ajuta unu dintre voi sa imi ziceti de unde as putea sa imi iau!

blowwind 24-02-06 16:15

am obs ca george vintila are un civic type R ... ultima generatie...negru :)

Achim 24-02-06 16:56

dap... e identic q al meu...
totusi, nu am avut pana acum ocazia sa il abordez in trafic :roll:
si mai este unul (sunt trei in total), parcat la intersectia caii Mosilor cu blv Elisabeta, sau cum se cheama acum...

fanete 25-02-06 03:04

Re: Honda mea

Quote:

Originally Posted by \"Napster@\"
Ma scuzati ca ma bag si eu!
am civic eg 4, 90 ps, nu am facut prea mult la ea da in vara am de gand sa o fac si sa ii bag si un vtec motor inauntru dar nu stiu unde sa gasesc unu :) daca mati putea ajuta unu dintre voi sa imi ziceti de unde as putea sa imi iau!

sa stapinesti sanatos masina , am si eu una la fel

greu de gasit motor puternic, si eu caut de ceva timp si mai nimic pina acum

da \"prizele\" alea de aer de pe capota arata cam naspa, parerea mea

fanete 25-02-06 03:07

da, acum vad eu masina asta nu este pozata in romania , este in germania
nu vad dece ne intrebi pe noi de motor cind tu acolo iti poti gasi un motor de zece ori mai usor decat aici

All times are GMT +2. The time now is 13:37.

- Copyright 2025 4Tuning