![]() |
Re:
Quote:
P.S.: Nu ezitati sa ma claxonati daca treceti pe langa mine, imi gasesc oricand timp cateva minute sa vorbesc cu un proprietar de Honda. :D |
eu detin un CTR rosu, oct 2005, 1800 km rulati, momentan in garaj de vreo doua zile... in garaj pentru ca mia expirat dovada de circulatie provizorie. :roll: important e ca sunt super multumit de ea si cami place mult. :wink:
|
scuze ca ma bag asa..nu sunt posesor de honda dar vreau sa devin. intrebarea este urmatoarea: de ce nu se gaseste si pentru mine un civic de prin `92-`95? stiu ca sunt masini relativ ieftine si foarte fiabile...am sunat la toate anunturile pe care le-am gasit pe paginile de specialitate si toate sunt vandute sau nu mai vor sa le vanda.are cineva vreo cunostinta care vinde asa ceva?chiar ma intereseaza..nu vreau nici o fitza pe masina pentru ca oricum o voi personaliza...multumesc anticipat
|
2 Attachment(s)
eu.... aaa... eu... am un civic de 70 cai ..... dar promit ca pina la vara o sa ii inmultesc . nu stiu cum dar o sa fac tot posibilul
a, si am uitat sa zic , este din 92, are 130 si ceva de mii de kilometri, aer conditionat si nu are turometru ( :( ) deocamdata este stock masina dar nu pentru mult timp si acum cateva poze cred ca o stiti, precum le stiu si eu pe celelalte pentru ca sunt destul de putini fani honda in romania... pacat. |
sincer, este o adevarata bijuterie...nu e de vanzare?nu cunosti pe nimeni care sa vanda asa ceva?
|
ma.... ce sa zic, nu este de vinzare
dar mai cauta ca ai sa gasesti, eu am cautat vre-un an jumate :d |
Re:
Quote:
|
asta pe care o am eu este foarte bine intretinuta si pretul ei este undeva in jur de 3700-4000 oiro. eu unul daca as vindeo atit as cere pe ea
|
ce optiuni are masina din fabrica? pe mine ma intereseaza un absolut \"cheala\" pentru ca va suferi modificari majore atat la interior cat si la exterior
|
Re:
Quote:
|
Honda mea
2 Attachment(s)
Ma scuzati ca ma bag si eu!
am civic eg 4, 90 ps, nu am facut prea mult la ea da in vara am de gand sa o fac si sa ii bag si un vtec motor inauntru dar nu stiu unde sa gasesc unu :) daca mati putea ajuta unu dintre voi sa imi ziceti de unde as putea sa imi iau! |
am obs ca george vintila are un civic type R ... ultima generatie...negru :)
|
dap... e identic q al meu...
totusi, nu am avut pana acum ocazia sa il abordez in trafic :roll: si mai este unul (sunt trei in total), parcat la intersectia caii Mosilor cu blv Elisabeta, sau cum se cheama acum... |
Re: Honda mea
Quote:
greu de gasit motor puternic, si eu caut de ceva timp si mai nimic pina acum da \"prizele\" alea de aer de pe capota arata cam naspa, parerea mea |
da, acum vad eu masina asta nu este pozata in romania , este in germania
nu vad dece ne intrebi pe noi de motor cind tu acolo iti poti gasi un motor de zece ori mai usor decat aici |
All times are GMT +2. The time now is 13:37. |
- Copyright 2025 4Tuning