Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   1 octombrie 2005 (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/8315-1-octombrie-2005-a.html)

momo 24-09-05 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vladsacal\"
Da' motorina+GPL?
A mai pomenit careva?

imposibil! nu se pupa una cu alta! alte compozitii, cifre octanice etc!

tng 24-09-05 15:42

ramaneti totusi la subiect
nu alimentati in ziua de 1 octombrie !

Skma 24-09-05 20:50

Tng-ule mergi cu mine sa alimentam amandoi pe 2 octombrie :?: :lol: :lol: :lol: 8) 8)

tng 24-09-05 21:15

poate sa alimentam noi peco-urile dupa vreo 2 L de bere :D

tre 25-09-05 00:41

Re:

un domn din buc si-a pus postere cu protest p luneta masinii si avea si postere la el in caz ca i-ar fi cerut careva. nu i-a cerut nimeni, mai mult, participantii la trafic l-au luat si la misto pe alocuri...

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
imposibil! nu se pupa una cu alta! alte compozitii, cifre octanice etc!

alt tip de motor....

Cyber_cat 25-09-05 08:55

Mey baietzii degeaba am face noi acest protest ei oricum nu pierd nimik...Pt k cei care nu alimenteaza in ziua de 1 octombrie o vor face zilele urmatoare...Deci vanzarile tot acolo ajung ...

tng 25-09-05 13:43

Macar ar trebui incercat :roll:

RaulNFS 29-09-05 14:44

Efect adevarat ar avea doar dc toata lumea ar face asa...
Dar doar cativa dintre voi... nope. Mai degraba ati face ceva mai \"palpitant\", ca sa atragetzi atentia. ;)

Dar e foarte greu

momo 29-09-05 20:12

fratilor este ABERANT ce se discuta aici! nu va dati seama ca numai in bucuresti sunt peste 100 de masini care alimenteaza zilnic! o firma de distributie nu cred ca ar parca masinile pe dreapta deoarece AZI NU SE ALIMENTEAZA CA ESTE PROTEST domne... e ***... deci eu raman tot la parerea mea: este inutil si absurd!

RaulNFS 29-09-05 20:19

Da memo ai dreptate. Dupa cum am spus ar trebui ca toata lumea din tara sau macar din oras sa NU cumpere deloc benzina in acea zi.

momo 29-09-05 22:27

pey si cum ai sa le spui tuturor ca in data respectiva sa nu alimenteze? campanie prin lipire de afise? nu prea cred... si inca ceva: sa spunem ca toti loc ploiestiului raspund pozitiv la miscare; tu esti sigur ca nu \"dezerteaza\" unul si se duce sa alimenteze? ce ai sa faci? pui comunitara pe ei sa-i supravegheze?

ps: de unde esti?

RaulNFS 29-09-05 22:35

Din Buc, am stat in Plo pana am terminat liceul, acu la fac iar in buc

Iar despre ala care dezerteaza. Il izbiti cu masinile :)
Dupa cum am zis. Nu prea ai cum. E imposibil....

Skma 01-10-05 15:23

Ai mah nu-mi spuneti mie ca-l convingeti voi pe Nea Vasile care vrea sa o plimbe pe Marghioala a lui cu masina sambata sa nu puna benzina ca te mai ia si la bataie ! Momentan ptr. ROmania si nu numai parerea mea este ca e imposibil .PunCt! :D

BMWfan 01-10-05 16:10

DACA VOI NU ALIMENTATI SAMBATA STITI CARE AR FI CULMEA ? SA NU VA MAI VANDA EI BENZINA LUNI!! SA VEDEM CARE ARE MAI MULTE DE PIERDUT :lol: CRED CA MOMO ARE DREPTATE CREZI CA-I DOARE PE EI UNDEVA CA-TI PUI TU BENZINA SAU NU .
POATE DOAR ASA GESTUL SA CONTEZE
ACUMA SPER SA NU SE SUPERE CEL CU IDEEA DAR TREBUIE SA-SI DEA SEAMA CA NU PREA O SA IASA

IS 18 BOG 01-10-05 17:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWfan\"
DACA VOI NU ALIMENTATI SAMBATA STITI CARE AR FI CULMEA ? SA NU VA MAI VANDA EI BENZINA LUNI!! SA VEDEM CARE ARE MAI MULTE DE PIERDUT :lol: CRED CA MOMO ARE DREPTATE CREZI CA-I DOARE PE EI UNDEVA CA-TI PUI TU BENZINA SAU NU .
POATE DOAR ASA GESTUL SA CONTEZE
ACUMA SPER SA NU SE SUPERE CEL CU IDEEA DAR TREBUIE SA-SI DEA SEAMA CA NU PREA O SA IASA

te inseli ... nu e adevarat .. doar asa ca gest ... e o idee geniala cu nealimentatul .. la noi AMC-ul din Iasi a luat masuri .. si NOI nu alimentam astazi 1 octombrie 205 ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning