![]() |
Re: Topul celor mai amuzante nume de orase
nu stiu daca ce pun eu, este in tandem:D...dar mai era un nume de statiune prin Austrita, unde se mai duceau echipele noastre in cantonament...
deci: Austria -> P U L A |
si in croatia este p u l a..cum se numesc locuitorii oare?
|
P U L I S T I ?
|
Ce ne mai place sa facem misto de straini..parca am fi dresati asa:))
|
ma intreb la cel oras cu nume extrem de lung oare daca un scolar se duce la un concurs si cum acolo te pune sa scrii numele strada ,tel si orasul oare cum e pt el sau pe buletin?
|
Mai era o comuna in jud.Valcea..."Măciuca".....cativa locuitori cu o creativitate, ceva mai dezvoltata...au completat pe un panou..."Bine ati venit in Măciuca noastra!"...:lol:...
|
Asta e tare:))"Bine ati venit in Maciuca noastra":))=))
|
are dreptate RRedman :lol:
sa fiu on: CALCO (italia) :D cand o sa am ocazia o sa fac si poza;) |
sa nu uitam Slobozia, Baicoi, Facuti si altele, ca eu nu mai stiu
si de pe net 1. Capatana Porcului(Brasov) 2. Amarastenii de Sus (Dolj) 3. Craciunelu de Jos (Alba) 4. Spermezeu (Bistrita-Nasaud) 5. Mirosi (Arges) 6. Labasint (Arad) 7. Mierlestii de Sus (Olt) 8. Cacacioasa (Valcea) 9. Pârţeştii de Sus si de Jos (Suceava) 10. Maciuca (Valcea) 11. Madulari (Valcea) 12. Urlati (Prahova) 13. Baicoi (Prahova) 14. Buda (Ilfov) 15. Fierbinti (Ialomita) 16. Iepureni (Iasi) 17. Fundatura (Cluj) 18. Tetcoiu(Dambovita) 19. Cioara de sus (Alba) 20. Cotofenii din dos (Dolj) 21. Capruta (Arad) 22. Prajesti (Neamt) 23. Belis (Cluj) 24. Calu (Neamt) 25. Iapa (Maramures) 26. Afumati (Ilfov) 27. Toporu (Giurgiu) 28. Varsatura (Braila) 29. Cumparatura (Suceava) 30. Jena (Timis) 31. Jupa (Caras-Severin) 32. Ciperceni (Golj) 33. Cocosesti (Alba) 34. Sculeni (Iasi) 35. Cacaina (Vaslui ) 36. Sacu (Caras-Severin) 37. Carpa (Caras- Severin) 38. Vartescoiu (Vrance) 39. Milcoiu (Valcea) 40. Muereasca ( Valcea) 41. Bulbucata (Giurgiu) 42. Paros (Hunedoara) 43. Stalpu (Buzau) 44. Boldu (Buzau) 45. Colti (Buzau) 46. Lungesti (Valcea) 47. Insuratei (Braila) 48. Udati-Manzu (Buzau) 49. Flamanzeni (Ilfov) 50. Gogosari (Giurgiu) |
am vazut parca si orasul Floc undeva in jud, Ialomita
|
Quote:
|
:lol::lol::lol: =)) Si femeile cum se numesc?=))
|
creca P U L A R I C I
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning